Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Eγινε ή τον έκαναν τελικά ρόμπα τον Μπουτάρη!...

Από το "Παπατζήδες"
Πολλοί από τους αναγνώστες σοκαρίστηκαν.
Κάποιοι είπαν «Αυτόν θα κάνουμε Δήμαρχο;». Οι πληροφορίες λένε ότι η φωτογραφία έφτασε στην εφημερίδα από το επιτελείο του Μπουτάρη.
Ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Υποψηφίου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Θεσσαλονίκης δήλωσε ξαφνιασμένος από το δημοσίευμα και σε αυτούς που τον ρωτούσαν απαντούσε: «Τι να κάνουμε; Αυτός είναι ο Γιάννης».
Δε λέμε ότι είναι κακό που καπνίζει φορώντας... το μπουρνούζι του και διαβάζοντας εφημερίδα. Όταν όμως διοχετεύεις στα... Μέσα αυτή τη φωτογραφία τότε δίνεις δείγματα φαύλης νοοτροπίας. Ενδεχομένως ο Μπαρμπα – Γιάννης να μη το γνώριζε. Τότε ευθύνονται οι συνεργάτες του που τον εξέθεσαν κατ’ αυτό τον τρόπο. Όπως και να ‘χει δε στήνεσαι για φωτογραφία με το μπουρνούζι σου γνωρίζοντας ότι πρόκειται να δημοσιευτεί. Εκτός κι αν είσαι η Τζούλια.
P.S. Πάντως το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τη φωτό ήταν η ζώνη πορνό στην TV100 (πρόταση Μπουτάρη)
Η Blog λέει: Πράγματι αυτός είναι είναι ο Μπουτάρης! Ένας μεγαλοαστός που από χόμπι (;) ασχολείται με την πολιτική άλλοτε "φιλελεύθερα" και άλλοτε "σοσιαλνεοφιλελεύθερα". Και ό,τι βλέπετε στη φωτογραφία δεν είναι άλλο από την αισθητική του ιδεολογικού χώρου που εκφράζει, του νεοταξίτικου νεοφιλελευθερισμού... Τώρα, εάν πίσω από τα κουστούμια έχουμε να κάνουμε με ρόμπες, η φωτογραφία απλώς επιβεβαιώνει ότι οι νεοφιλελεύθεροι και οι σοσιαλφιλελεύθεροι "αδελφοί", δεν είναι τίποτα άλλο από ΡΟΜΠΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ