Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Πολιτική και αξιοπρέπεια...

Από τον Βασίλη Βασιλείου
Πρέπει ο πολιτικός άνδρας να ξέρει και την λέξη ντροπή
Αίσθηση είχε προκαλέσει η μη ψήφιση του μνημονίου από τρεις βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούσαν να συμβιβαστούν με τη συνείδηση τους για όλα τα δείνα που θα έφερνε και δεν τον ψήφισαν. Αποτέλεσμα να διαγραφούν από την κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος.
Η κ. Σακοράφα από αξιοπρέπεια και με αριστερή στάση και συνείδηση, κάθισε στην άκρη της, παρατηρώντας τον αρχηγό του κόμματος της να δέχεται το Νετανιαχου και να ξεπουλάει όλα στο Ισραήλ. Ο κ. Οικονόμου με την γνωστή του στάση και με δηλώσεις θέλει να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο κ. Δημαράς από την επόμενη μέρα , άρχισε με δηλώσεις και με κλάματα να παρακαλεί για την επιστροφή. Ψήφισε το νομοσχέδιο για την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και το πάγωμα μισθών στο ιδιωτικό τομέα. Προχθες καθόταν και περιφερόταν στους διαδρόμους του Εθνικού Συμβουλίου, στη γιορτή που δήθεν στήσανε για τα γιορτάσουν τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ.
Ο συγκεκριμένος βουλευτής πρέπει να ξέρει από χρόνια τη σημαίνει η λέξη ΝΤΡΟΠΗ για να μη σε φτύνουμε και λες ότι βρέχει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ