Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Η περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης, χρέωνε στο δημόσιο τα ξενύχτια της στα μπαράκια του Κολωνακίου;

Aπό το http://dramakraximo.blogspot.com/

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από Κομοτηνή, μετά τα τελευταία γεγονότα που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω, η Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ., είναι λίγο πριν την έξοδό της από την περιφέρεια. Το συμβάν που έγινε πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη τύπου με την παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στον κ. Πεταλωτή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θέμα με τα ξενύχτια, τα ουίσκια και τα τιμολόγια έφτασε μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο. Δείτε τα Βίντεο αλλά διαβάστε προσεκτικά το θέμα έτσι όπως αναρτήθηκε στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - http://www.rodopinews.gr/ Το RodopiNews.gr παρουσιάζει όλο το διάλογο μεταξύ δημοσιογράφου και Θεοδώρας Κόκλα. Δείτε το βίντεο:

Ποια όμως είναι η κυρία Κόκλα; Διαβάστε εδώ:

Έξαλλο το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ με την τοποθέτηση της Θεοδώρας Κόκλα στη θέση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!

Εντονες είναι οι αντιδράσεις για την τοποθέτηση της κ. Θεοδώρας Κόκλα στη θέση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι ενστάσεις αυτήν τη φορά είναι περισσότερο πολιτικές και προέρχονται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. Η κ. Κόκλα είναι επίσης κομματικό στέλεχος και στο επάγγελμα ηλεκτρολόγος μηχανικός. Υπήρξε συνεργάτις της πρώην ευρωβουλευτού Αννας Καραμάνου και ειδική σύμβουλος της πρώην υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ροδούλας Ζήση. Τα στοιχεία του βιογραφικού της, όμως, που φαίνεται να έχουν εξοργίσει περισσότερο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι υπήρξε συνεργάτις της βουλευτού Επικρατείας Θάλειας Δραγώνα (και νυν γ.γ. στο υπ. Παιδείας) καθώς και πρόεδρος του Κέντρου Ερευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ), ενώ συμμετέχει και στην «αδελφή» οργάνωση της ΚΕΔΕ, Winpeace. Αξίζει να σημειωθεί ότι επίτιμη πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι η μητέρα του πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου. Η κριτική Η Θάλεια Δραγώνα, καθηγήτρια πανεπιστημίου, έχει κατά καιρούς συγκεντρώσει τα βέλη της κοινής γνώμης λόγω των άκρως προωθημένων απόψεών της περί της ελληνικής ταυτότητας και των μειονοτήτων. Μάλιστα θεωρείται ότι οι απόψεις της είναι ακόμα πιο «ανατρεπτικές» και από εκείνες της ιστορικού Μαρίας Ρεπούση, που προκάλεσε πρόσφατα κύμα αντιδράσεων με το εγχειρίδιο ιστορίας του δημοτικού που συνέγραψε. Από την άλλη, η Winpeace ιδρύθηκε έναν χρόνο μετά το επεισόδιο των Ιμίων. Στόχος της οργάνωσης είναι η προαγωγή της ειρήνης μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας, ενώ στο παρελθόν έχει προτείνει την αλλαγή των συγγραμμάτων ιστορίας ώστε όλα τα παιδιά στα Βαλκάνια να διδάσκονται μια πιο ισόρροπη εκδοχή της. Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ λοιπόν θεωρεί ότι με βάση το παραπάνω βιογραφικό η τοποθέτηση της κ. Κόκλα στην ιδιαίτερη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης είναι τουλάχιστον προκλητική. Σημειώνεται ότι ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί για τη θέση του περιφερειάρχη ήταν και το όνομα του Θανάση Καραμπίνη, αντιπρύτανη του ΔΠΘ. Η επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων, όπως λένε, δεν δικαιολογεί με τίποτα τους δύο κρίσιμους μήνες που χάθηκαν αφήνοντας τις περιφέρειες χωρίς επικεφαλής. Πολλά κομματικά τοπικά στελέχη επισήμαναν ότι «θα ήταν προτιμότερο να αναλάβουν προσωρινά οι γραμματείς των περιφερειών του ΠΑΣΟΚ». Απόσπασμα από δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ