Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Είκοσι επιπλέον σύμβουλοι των 642.751 ευρώ, για τον Πρωθυπουργό!!!

Διαβάστε τι αποφάσισε εν μέσω κρίσης ο κ. Πρωθυπουργός με το ΦΕΚ B 1182/6 Αυγούστου 2010, είκοσι παραπάνω συμβούλους για το για το γραφείο του!! Πόσο θα μας στοιχίσουν αυτοί;; 212.586 ευρώ για το υπόλοιπο του έτους και 642.751 ευρώ επιπλέον στον προϋπολογισμό για κάθε έτος!!! Τώρα το πόσο θα παίρνει ο καθένας δεν γνωρίζουμε, αλλά οι “ειδικοί” σύμβουλοι ως ειδικοί που είναι, μάλλον θα παίρνουν την μερίδα του λέοντος. Καλά οι υπόλοιποι σύμβουλοι, στο Γραφείο του πρωθυπουργού πόσοι είναι; Τι κάνουν και γιατί δεν επαρκούν; Ποια είναι η... απαίτηση που δικαιολογεί και μάλιστα σε περίοδο “φτώχειας”, την πρόσληψη είκοσι επιπλέον συμβούλων, κόστους 642.751 ευρώ;; ΠΗΓΗ: http://apneagr.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;; Οι σύμβουλοι!!!
Στο τι μας χρησιμεύει ο πρωθυπουργός;;; Όταν οι σύμβουλοι του είναι ποιο μάγκες από αυτόν.

Γνωστό παλιό ερωτήματα Καραμανλή: ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. -Αυτοί που κυβερνούσαν και τον πρώην Καραμανλή τον νυν κλπ. Κάποιοι που έχουν τον τρόπο, και μας την "ΦΕΡΝΟΥΝ" με τρόπο, και οι όλοι κάνουν τον μόκο ΜΜΕ-εξαπατήσεως κλπ..
Ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο με τρόπο χωρίς κόπο; -Οι σύμβουλοι! Τότε γιατί δεν κάνουμε πρωθυπουργό έναν σύμβουλο να καθαρίσουμε, θα μας βγαίνει και φθηνότερα.
Για όλα φταίνε οι πρωθυπουργοί, και της κακοδαιμονίας συνεργοί, διότι αναλαμβάνουν για να λύσουν όλα τα προβλήματα, και είναι όλο ψευτιές και ευφυολογήματα. Τα ίδια τα ποιήματα, πάντα απ' τα ίδια βλήματα.
Αφού αναλαμβάνουν να μας σώσουν οι εκάστοτε σωτήρες τότε δεν μπορούν να μας δικαιολογούν την αποτυχία τους. Απλός να μην ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, όπως ένας ράφτης δεν αναλαμβάνει να επισκευάσει τηλεοράσεις. Ποινική ρήτρα και κατασχέσεις περιουσιών.......δεν υπάρχει;
Δεν υπάρχει ένας αρσενικός άντρας στην Ελλάδα;; ΟΛΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ;; ΠΙΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;;
Συντελέσατε ένα έγκλημα, σε 320 δις ανεβάζουν το εξωτερικό μας χρέος, χρεοκοπήσατε την Ελλάδα, βουλευτές υπουργοί πρωθυπουργοί, όλοι συνυπεύθυνοι που για το συμφέρον σας και την προβολή σας σπαταλήσατε δισεκατομμύρια λόγο Α Ν Ε Θ Υ Ν Ο Τ Ι Τ Ο Σ, αν ήταν να σας στήσουν στα "6 μέτρα" θα παριστάνατε τους υπεύθυνοανεύθυνους; Σας καλύπτουν σας "σιγοντάρουν" τα Μ.Μ.Ε-ξαπατήσεως , ενώ έπρεπε να είχαν ΜΟΝΙΜΟΥΣ τίτλους για το ΧΡΕΟΣ. Και ο ηλίθιος λαός σας θαυμάζει σας ψηφίζει και σας χειροκροτεί. ΑΙΣΧΟΣ.
Ποίος κυβερνά αυτόν τον τόπο, εγώ έλεγα. Οι μαλάκες που μας κυβερνούν! Ποιος αμφιβάλει;;;
ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ *Μ-βλάκες τους μαλάκες.
www.tzinis.com http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ