Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΚΑΡΦΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του http://fimotro.blogspot.com/
Δεν έφταναν όλα τα άλλα που συμβαίνουν στην Κτηματολόγιο Α.Ε. ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. Μέσω μίας εφαρμογής (τύπου Google), οι υπεύθυνοι της Κτηματολόγιο Α.Ε. "κάλυψαν" με έναν γελοίο τρόπο (με εντονότατες λευκές μουτζούρες) όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις δηλαδή στρατόπεδα, αποθήκες πυρομαχικών, στρατιωτικά αεροδρόμια δίνοντας έτσι... με αυτόν τον τρόπο, τις συντεταγμένες όλων των εγκαταστάσεων αυτών, με ακρίβεια χιλιοστού (!!) σε όποιον τις θέλει, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας. Μπείτε εδώ και κάντε ζουμ στα ακριτικά ελληνικά νησιά (Καστελόριζο, Σάμος, Χιος κλπ)... Έδωσαν στους Τούρκους όλες τις συντεταγμένες ακόμα και των πιο μυστικών βάσεων και εγκαταστάσεων! Έτσι, με τη βοήθεια του Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Κτηματολόγιο Α.Ε όλοι οι φίλοι μας και κυρίως οι εχθροί μας, γνωρίζουν τις ακριβείς θέσεις στρατιωτικού ενδιαφέροντος! Συγχαρητήρια κυρία Μπιρμπίλη. Ο Υπουργός Άμυνας το γνωρίζει αυτό; Αυτή η κρατική εταιρία θα διαχειριστεί την ακίνητη περιουσία των πολιτών; Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια...
----------------------------------
Πανικός επικρατεί εδώ και δύο ώρες στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, μετά την αποκάλυψη του Fimotro για το απίστευτο ατόπημα της Κτηματολόγιο Α.Ε. να "καρφώσει" παγκοσμίως όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις δίνοντας την ακριβή θέση τους, μέσω της ιστοσελίδας της. Τα τηλέφωνα του Υπουργείου έχουν πάρει φωτιά, υπάρχει αναταραχή και αναποφασιστικότητα ως προς το αν θα υπάρξει επίσημη απάντηση της Κτηματολόγιο Α.Ε. ή του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Υπήρξε διακριτικό ενδιαφέρον από το Υπουργείο Άμυνας και τη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού. Η Τίνα Μπιρμπίλη ακούει διάφορες γνώμες από το επιτελείο της. Ορισμένοι ανίδεοι της αναφέρουν πως η αποκάλυψη έχει να κάνει με τις ανακοινώσεις για τους Δασικούς Χάρτες και πως πρέπει να υπάρχει υποτίμηση του θέματος, δηλαδή να μην υπάρξει απάντηση. Από την Κτηματολόγιο Α.Ε. προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, λέγοντας πως οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις "έπρεπε" να "καλυφθούν", παραβλέποντας πως υπάρχουν ήδη παγκόσμιοι χάρτες και δορυφορικές απεικονίσεις (π.χ www.terraserver.com, maps.google.com κ.α) οι οποίες, δεν καλύπτουν μεν τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αλλά δεν τις προσδιορίζουν κιόλας με ακρίβεια χιλιοστού ! Εξάλλου υπήρχε και η λύση του καμουφλάζ την οποία εφαρμόζουν πολλές χώρες. Θα αναλάβει άραγε κανείς την ευθύνη για αυτό το τεράστιο εθνικό ατόπημα;

3 σχόλια:

ajordan είπε...

Συγχαρητηρια στους ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ. Να τους μαζεψουμε ολους και να τους δωσουμε το βραβειο ανειατης βλακειας. Και να βρεθουνε καποιοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και να τους στειλουνε κατα Τουρκια μερια οπου και υπηρετουνε. ΕΛΕΟΣ. Αλλα απο ποιον. Ποιος να λυπηθει.

Unknown είπε...

Υπομονή κύριοι.Υπάρχουν και χειρότερα. Αποκλείοντας όλες τις άλλες λύσεις, η ΓΥΣ!!!!αγορασε δορυφορικά δεδομένα απο EΛΛΗΝΙΚΉ ?? εταιρεία, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ εταιρείας Τουρκο Αραβικών συμφερόντων. Οι υπέυθυνοι της ΚΤΠ πριν μερικά χρόνια κάτι πρέπει να θυμούνται?
Εγω το έμαθα από το in.gr KAI εψαξα λιγο παραπάνω. By the way τα ιδια δεδομένα αγoρασε και η ΑΓΡΟΓΗ και την ιδια εποχη ετρεχε το προγραμμα του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ που οπως μαθαμε σημερα τa προσέφεραν οι αετοί του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ για εξάσκηση σαν advanced γεωγραφικά υπόβαθρα στοχοποίησης σε κλαθε ενδιαφερόμενο. Φαίνεται οτι ειναι θαυμαστές του Τούρκου A.M ενος εξαιρετικού military blogger scientist που πρωτος εγραψε για το open Intelligence. Στην υγεία του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ και του OPEN INTELLIGENCE!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παρασκήνιο ότι ο κύριος Καλημέρης είναι διπλοθεσίτης και ότι η γυναίκα του εργάζεται σε εταιρεία ανάδοχο του κτηματολογίου τίποτα δεν φαίνεται να κουνάει απο τη θέση του τον επανομαζόμενο βαρώνο του κτηματολογίου.Ένα ισχυρό πρόσωπο-κλειδί στο πρόγραμμα κτηματογράφησης που εκ του αποτελέσματος οδήγησε στην τωρινή του κατάντια το μεγαλοπήβολο σχέδιο κτηματογράφησης της χώρας μας...Ο κύριος αυτός χρόνια τώρα ξέροντας να τα έχει καλά με τους γόνους υπουργών και τα βύσματα που εργάζονται εκεί και ταυτόχρονα να <> όσους δεν έχουν κομματικές διασυνδέσεις παρουσιαζόνταν σαν ο στυλοβάτης της κρατικής αυτής υπηρεσίας.Μιάς υπηρεσίας όμως που εδώ που τα λέμε έχει αποτύχει παταγωδώς (βλέπε τα άπειρα σκάνδαλα που τη ταλανίζουν) .Όμως η εισήγηση του για απομάκρυνση διδάκτορα υπαλλήλου αορίστου χρόνου (με τον οποίο σύμφωνα με καταγκελίες είχε τσακωθεί), με την ταυτόχρονη θετική εισήγηση του στην πρόσληψη αποφοίτου λυκείου για επιστημονικό έργο (?) έχει προκαλέσει τριγμές στην εικόνα του.Επίσης ο δικτατορικός τρόπος που έλεγχε τα διάφορα κτηματολογικά γραφεία που βρίσκονταν υπό την εποπτεία του (Αθήνα,Χανιά κλπ),ενώ ο ίδιος δημόσιος υπάλληλος (το πιάσατε ε?) τον έχουν κάνει μία μισητή φιγούρα στους υπαλλήλους.

Ο προέδρος Αρβανίτης προσπαθώντας να τον διασώσει (τοπογράφος ο ίδιος όπως και ο Καλημέρης και ως γνωστό κόρακας κοράκι μάτι δεν βγάζει) τον μετάφερε σε άλλη υπηρεσία κτηματογράφησης ώστε να μην φαίνεται πολύ και να μην προκαλεί με τη παρουσία του.

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ