Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ξινή του βγήκε η έξοδος του κυρίου υφυπουργού

http://remember6may.blogspot.com/
Δυσάρεστη ήταν χτες το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων: Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση της κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της. Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του εξηγούν ότι είναι ανεπιθύμητος ανάμεσά τους. Ο Γ. Κουτρουμάνης αρχικά ρώτησε τη γυναίκα για το επάγγελμά της, λες και δεν ξέρει ότι με τα μέτρα και τους νόμους που ψηφίζουν αφαιρούν δικαιώματα από όλους τους εργαζόμενους, χτυπάνε όλη την κοινωνία. Στη συνέχεια άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι...
Όμως ένας παρατρεχάμενός του, που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, προκαλούσε τους πολίτες και μάλιστα έβρισε χυδαία κάποιες γυναίκες που διαμαρτύρονταν. Το επεισόδιο κράτησε για ώρα και η ένταση ανέβηκε. Να θυμίσουμε ότι ο Κουτρουμάνης ήταν συνδικαλιστής, και μάλιστα μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ, και μεταλλάχθηκε σε υφυπουργό Εργασίας και δήμιο των εργαζομένων αυτών που μέχρι πριν λίγο καιρό υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε! Όχι απλά δοσίλογος λοιπόν, αλλά και γενίτσαρος.
Πάντως αναμένεται όλο και πιο δύσκολη η ζωή των κυβερνητικών στελεχών και όποιων κάθε φορά που σηκώνουν το χεράκι τους καταδικάζουν και φτωχαίνουν εκατομμύρια ανθρώπους.

10 σχόλια:

Alexandros είπε...

δεν σας έκλεψε ο κουτρουμανης κύριοι και κυρίες! εσείς κλέψατε τον εαυτό σας και μαζί και μένα!! για κοιτάξτε τριγύρω σας πόσοι και πόσοι 40αριδες είναι συνταξιούχοι και αναρωτηθείτε ΠΟΙΟΣ τους έδωσε αυτό το δικαίωμα?????

xaramtzhs είπε...

kai ayta pou mas klepsane?????

Κατερίνα Γ. είπε...

Αλέξανδρε
Πόσα χάθηκαν στο χρηματιστήριο από τα ταμεία???
Πόσα χάθηκαν στα ομόλογα από τα ταμεία???
Πόσα χάθηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό (και εξακολουθούν να χάνονται) από τις διαφόρου τύπου υπερτιμολογημένες προμήθειες, εξοπλισμούς, ανύπαρκτα προγράμματα, απλά για να πάρουν μίζες, όχι ένας και δύο, αλλά δεκάδες παρατρεχάμενοι (υπουργοί, διευθυντάδες, βολεμένοι)???
Πόσα χάθηκαν από τις τεχνητές πτωχεύσεις επιχειρήσεων, οι οποίες αφού τσέπωσαν επιδοτήσεις την έκαναν για άλλη γη και άλλα μέρη???
Πόσα χάθηκαν και χάνονται από τους μεγαλοεφιπλιστάδες (τους πατριώτες) που για να γλιτώσουν την φορολόγηση ναυπηγούν τα καράβια τους στην Κίνα (αλλά απολαμβάνουν τα προνόμια του να είναι Έλληνες πολίτες, άρα και Ευρωπαίοι)????
Πόσα θα χαθούν για να ξανά επιδοτηθούν οι καημένες οι τράπεζες που βλέπουν να μειώνονται κάπως τα τρελά υπερκέρδη τους και που έτσι και αλλιώς αυτές που είναι να αγοραστούν ή να συγχωνευτούν θα το κάνουν και αφού τσεπώσουν τα φράγκα?????
Πόσα θα χαθούν από τον κρατικό κουρμπανά και τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις για να χρηματοδοτηθεί η ΔΕΗ (και ουσιαστικά και πάλι οι τράπεζες μέσω των δανείων) ώστε να αγοράζει το ρεύμα από τα φωτοβολταϊκά με 0.55, ενώ το πουλάει μόλις με 0.15 και όλο αυτό στο όνομα τις "πράσινης ανάπτυξης"????

Αλήθεια Αλέξανδρε πόσοι 40ριδες είναι συνταξιούχοι???

Unknown είπε...

Συμφωνώ με τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, αλλά βρε παιδιά, γιατί πρέπει όλα αυτά να τα πληρώσει ο μεροκαματιάρης και ο συνταξιούχος που είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους έστω και με τα λίγα που έπαιρναν, όταν για τους άλλους "έβρεχε χιλιοδόλαρα"¨; Γι αυτό λοιπόν ξεσπά ο κόσμος στον κάθε "Κουτρουμάνη". Μακάρι να μην μπορεί κανείς τους να βγαίνει από το σπίτι του, όταν όλοι οι πολιτικοί θα ξέρουν ότι θα τους κράζει ο κόσμος όπου τους συναντά. Δυστυχώς δεν μας έμειναν πολλοί τρόποι αντίδρασης. Ακόμα και οι απεργίες που γίνονται μια - δυο φορές το μήνα, φαίνεται ότι δεν αγγίζουν κανέναν. Το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να χάνουμε μεροκάματα και να χειροτερεύουμε την καθημερινότητά μας.
Κουράγιο σε όλους!

Unknown είπε...

ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ 30000 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΩ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ?
ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ? ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ? ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΡΑΠΕ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

Κατερίνα Γ. είπε...

Και ξέχασα να αναφέρω τις offshore και την εκκλησιαστική περιουσία...

Unknown είπε...

ego re paidia ena exo na po pos ginete na psifiso ena politiko koma kai na mou bgi allo den katalabeno......

koxakis είπε...

αστα.φιλε.μου....και.γω.τον.ιδιο.παπαρα.ψηφισα.
σαν.κοντρα.στο.δικοματισμο.αλλα....
Το.καλο.ειναι.πως.εβγαλε.την."μασκα"γρηγορα.
ο.μασκαρας.και.τον.πηραν.χαμπαρι......κι.αυτον.και.τα.αλλα.
τα.κουμασια.σαν.τον.αδερφο.του.Λεωνιδα.Γεωργιαδη....
Στις.εκλογες.που.θα.ερθουν.θα.παρει.@@ρια....!!!

john είπε...

giannis:egw lew na pame kai na kanoume katalhpsi sti vouli gia oses meres xreiastei.xxupnate ellhnes.sunexizoun na mas listeuoun kai de kanoume tipota!

john είπε...

den exei mpei oute enas sti filaki akoma!oloi einai sapioi.o prothipourgos mas to 98" eixai pei otan itan upourgos exotewrikon kalytera na dwsoume ena komati gis gia na koimomaste isixa ta vradia (enowntas tous tourkous)kai twra mas klevei aprokalipta.na ton xairomaste kai auton kai tous allous edw kai 20 xronia mas exoune pioi to aima.ANIKANOI!

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ