Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Τον εκτέλεσαν με 13 σφαίρες!

Δεκατρείς σφαίρες δέχτηκε στο σώμα του από υποπολυβόλο όπλο, πιθανότατα ούζι, o Σωκράτης Γκιόλιας, με τις αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειταί για δολοφονία που εμπλέκεται το οργανωμένο έγκλημα, καθώς οι δράστες δεν έλαβαν καμία προφύλαξη. Πάντως, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, εντούτοις όλα τα στοιχεία συνηγορούν στην πρώτη εκδοχή. Το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε τις έρευνες για την ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια στην Ηλιούπολη, ενώ τα... αρχεία του δημοσιογράφου θα ερευνηθούν ενδελεχώς. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, και όπως δήλωσε η σύζυγος του δολοφονηθέντος στην αστυνομία, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός τους και όταν ο δημοσιογράφος άνοιξε αντίκρισε έναν άγνωστο ο οποίος του είπε ότι κάποιοι έκλεβαν το ΙΧ αυτοκίνητό του κάτω από την πολυκατοικία. Ο Γκιόλιας κατέβηκε γρήγορα στην είσοδο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο μάρκας Smart και εκεί άγνωστοι τον "γάζωσαν" με πυροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν. Ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Μαρακάκης δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι ο δημοσιογράφος ερευνούσε δεκάδες υποθέσεις και τα τελευταία χρόνια δεχόταν απειλές κατά της ζωής του. Ο κ. Μαρακάκης υποστήριξε ότι η αστυνομία θα πρέπει να ελέγξει τα αρχεία του δημοσιογράφου τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο του. (Πηγη http://www.skai.gr/)
O πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έκανε την ακόλουθη δήλωση για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια: «Εκ μέρους όλων των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θέλω να εκφράσω την οργή και τη θλίψη για την αποτρόπαιη δολοφονική ενέργεια που αφαίρεσε τη ζωή του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Εκφράζουμε επίσης τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».
Το ΚΚΕ καταδίκασε με ανακοίνωση τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και τονίζοντας ότι οι δολοφόνοι πρέπει να βρεθούν.
«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια προκαλεί αισθήματα αποτροπιασμού στην κοινή γνώμη και συγκλονίζει τη δημοσιογραφική οικογένεια, της οποίας το θύμα υπήρξε διακεκριμένο μέλος. Η ελληνική κοινωνία περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν άμεσα την πολύ σκοτεινή αυτή υπόθεση και να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ταχύτερο δυνατόν τους δολοφόνους», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, για τη δολοφονία του Σωκρ. Γκιόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ