Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΑΜΠΛΕΞΕΣ ΚΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ !...

Από τις http://logoplokies.blogspot.com/
Σύντροφε Πρόεδρε, ούτε και στα πιο εφιαλτικά όνειρά μας δεν είχαμε δει την πολιτική που εφαρμόζεις στα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και, γενικά, τις μη κυρίαρχες τάξεις της ελληνικής κοινωνίας. Άγνωστο αν εσύ την είχες δει, την εφαρμόζεις όμως. Και την εφαρμόζεις, κατά τρόπο πρωτοφανή σε σκληρότητα!
Πρόεδρε, όπως γνωρίζεις, βέβαια, οι προσλαμβάνουσες του κάθε ανθρώπου, είναι που καθορίζουν – σε σημαντικό βαθμό – τις εκτιμήσεις του και τις αποφάσεις του, σε συνδυασμό, πάντα, με τις αρχές του και το όραμά του.
Είμαστε πολλοί αυτοί που δεν αμφισβητούν, ούτε τις αρχές σου, ούτε το όραμά σου, η πολιτική σου, όμως, στην οικονομία, μας κάνει ν΄ απορούμε, κατά πόσο ταιριάζει και συνδέεται, με τα υπόλοιπα δύο.
Ο λαός μας έχει ιδιαίτερες αναφορές σ΄ αυτό που ονομάζει «συνανα-στροφές» και τις θεωρεί σαν έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες, που διαμορφώνουν τον άνθρωπο, οι οποίες, επίσης και τον αλλάζουν, σε σχέση με τον χαρακτήρα του και τις απόψεις του.
Η μετεκλογική σου συμπεριφορά, με λίγους μήνες καθυστέρηση, προσαρμόστηκε πλήρως, μ΄ εκείνη των συνομιλητών σου ανά τον Κόσμο. Έγινες αγνώριστος!... Το κυριότερο χαρακτηριστικό σου, είναι, πως ενώ στις αναλύσεις σου, περιγράφεις σωστά τι φταίει και ποιος φταίει, στην κυβερνητική πράξη σου, εξισώνεις θύτες και θύματα και βαράς, σχεδόν μονόπλευρα τα θύματα. Έπαθαν, ό,τι έπαθαν από τους διαχρονικούς θύτες, τραβάνε, τώρα, τα πάνδεινα κι από τους …σωτήρες τους ! Πρόεδρε τάμπλεξες κι έμπλεξες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ