Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ...

Από τον ΑΓΓΕΛΟ ΠΥΡΙΟΧΟ Δεν τον σηκώνεις εύκολα τον Έλληνα από τον καναπέ. Δε βγαίνει με το παραμικρό στους δρόμους. Πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Να έχουμε πάρει πανευρωπαϊκό, μια Γιουροβίζιον, η ομάδα σου το πρωτάθλημα, άντε να είσαι οπαδός του Ηρακλή. Αυτά και πολλά είναι. Παλιά έβγαινε και για πολιτικούς. Στον Καραμανλή για το «έρχεται-έρχεται», στον Ανδρέα για το «μαζί σου Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα», άντε στην Ομόνοια με τον Γαρουφαλλιά για το αθάνατο «όχι τζατζίκι στο σουβλάκι». Αυτοί μάλιστα, ήταν σοβαροί λόγοι. Όπως ήταν η επέτειος του Πολυτεχνείου. Στην αρχή. Επί δεξιάς Καραμανλή. Μετά δεν είχες λόγο να πας. Όταν στην εξουσία ήταν οι «αγωνιστές» της λευτεριάς. Τι να φωνάξεις όταν καταθέτει στεφάνι ο Τσοχατζόπουλος. Η Δαμανάκη. Ο Λαλιώτης. Δεν το ήθελαν οι άνθρωποι, αλλά με την παρουσία τους υποβάθμισαν την επέτειο. Οπότε πήγαινες στο Πολυτεχνείο μόνο αν σου άρεσε το σουβλάκι. Μετά το κόψανε κι αυτό. Σήμερα μόνο ναρκωτικά πωλούνται ελεύθερα μετά τη δύση του ηλίου και με την άδεια της Αστυνομίας. Μετά από χρόνια ξαναβγήκε ο Έλληνας για το ασφαλιστικό της Πετραλιά. Δεν ήταν χειρότερο από του Λοβέρδου, άλλο όμως να σε στέλνει στα 65 μετά από 40 χρόνια εργασίας το φτωχόπαιδο Λοβέρδος, άλλο η Φάνη Πάλλη Πετραλιά με τις επιχειρήσεις. Είναι θέμα γούστου. Βίτσιου αν θέλετε. Την κάψανε την Αθήνα τότε. Ενώ τώρα καίνε μια τράπεζα με 4 θύματα και τον προβληματίζουν τον Έλληνα. Περισσότερα...

2 σχόλια:

ΕΛΑΤΟΣ είπε...

Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε τους άθλιους να προσπαθούν να μας κάνουν μαθήματα ηθικής και ανθρωπιάς , τη στιγμή που στο κοινοβούλιο ψηφίζουν ότι χειρότερα σενάρια φαντάζοντε για την Ελλάδα οι ανθέλληνες εντολοδόχοι τους , για την παιδεία για την ιστορία για την οικογένεια για την ανθρώπινη διαβίωση του λαού.
Δεν νοιάζοντε για την οικονομική ευμάρεια του λαού διότι περισσότερο τους ενδιαφέρει να μεγαλώνουν τα χαρτοφυλάκια του διεθνούς επιχειρηματικού λόμπι που όλοι ξέρουμε οτι είναι οι σιωνιστές.
Όλοι μα όλοι οι πολιτικοί πάντα μας λένε την καραμέλα που τους δίδαξαν , οτι τέσσερα χρόνια θα είναι στη βουλή ή στην εξουσία μετά μπορούμε να τους αλλάξουμε , αλλά καμουφλάρουν την πρώτη αλήθεια που υπάρχει και είναι ότι οι νόμοι και τα διατάγματα και οι παρεμβάσεις στο σύνταγμα για τον αφελληνισμό της Ελλάδος και του λαού της μένουν .
Η δεύτερη αλήθεια είναι ότι απ’τη μεταπολίτευση και δω όλες οι κυβερνήσεις κοίταγαν ν’αρπάξουν απ’την Ελλάδα να πουλήσουν να τσεπώσουν να διαφθείρουν την νεολαία την οικογένεια την πίστη την ιστορία τα χριστά ήθη και για να καμουφλάρουν αυτη τη πραγματικότητα εξαπατόντας το λαό χρησιμοποιούσαν πάντα τις λέξεις πρόοδο και εκσυγχρονισμό

blackbedlam είπε...

Καλή καλή μέρα.Το γράφω δύο φορές,γιατί λέω που ξέρεις,η δεύτερη μπορεί να πιάσει.Γράφω,γράφω και γω τις απόψεις μου,κάνω αναλύσεις, διαμαρτύρομαι,..
Αν δεν βρούμε τον τρόπο να είμαστε όλοι μαζί,να βρεθούμε στα ίδια μετερίζια,έστω και με τις διαφορές μας,να έχουμε έναν στόχο,όπως και αυτοί έναν στόχο έχουν.Αυτοί παλεύουν να σταθούν και μόνον αν μας εξαθλιώσουν εντελώς μπορούν να το πετύχουν,και μεις παλεύουμε για ζωή και μόνον αν είμαστε συσπειρωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε.Τι θα γίνει τώρα στις 29/6 θα είμαστε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ; Και πάλι καλή μέρα.

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ