Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Rous στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 4 Φεβρουαρίου

Στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα εμφανιστεί την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου (9 μ.μ.) ο Rous -κατά κόσμον Γιώργος Γεωργιάδης. Ο δημιουργός τού τραγουδιού «Εξαιρέσεις»...
θα «αφηγηθεί» τις γνήσιες, ροκ ιστορίες του και θα ερμηνεύσει τραγούδια γραμμένα και βασισμένα στην ακουστική κιθάρα.

Στη συναυλία θα ακουστούν κομμάτια που ενσωματώνουν τις επιρροές του από το πάνθεον της ροκ (από Μπομπ Ντίλαν και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και της folk μουσικής (τον Elliott Smith, τον Tim Buckley και τον Woody Guthrie) και συνοψίζονται στην παραγωγή ενός προσωπικού είδους ροκ, ακατέργαστου, απέριττου και διαποτισμένου με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, νέου ανθρώπου.

Ο δημιουργός του «Εξαιρέσεις», τραγούδι που ξαφνικά κι απρόσμενα κατέκτησε καρδιές και chart τη χρονιά που πέρασε, θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ του Rous, με ανανεωμένη ενορχηστρωτική προσέγγιση καθώς και επιλεγμένες διασκευές, παίζοντας κιθάρα κι έχοντας στο πλευρό του, τους εξαίρετους: Ολγα Γαλανάκη (πλήκτρα), Μάκη Κωνστάντη (ντραμς) και Νίκο Χανιώτη (μπάσο).

Η συναυλία ανήκει στον Κύκλο «Η νέα γενιά στο προσκήνιο» της Σειράς Γέφυρες που διευθύνει ο συνθέτης Δημήτρης Μαραγκόπουλος.


ΠΗΓΗ:in 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ