Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ FASHION MUSIC PROJECT

   Το MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project γίνεται πραγματικότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα  από το πάντα καινοτόμο Mad! Το Mad, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό κανάλι και η Vodafone διοργανώνουν την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου το MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.
   Με έμπνευση από τη δημιουργικότητα της μόδας και τη δύναμη της μουσικής, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν 1 μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά Fashion Shows! Το μουσικό κανάλι Mad και η Vodafone παρουσιάζουν για πρώτη φορά την απόλυτη ένωση μόδας και μουσικής με στόχο την καθιέρωση ενός πρωτοποριακού ετήσιου θεσμού που θα κατακτήσει το κοινό με την μοναδικότητα του.
Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk by Vodafone θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αποδεικνύοντας την ευαισθησία και τη θέληση προσφοράς του Mad.

   Στο πρώτο MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project, συμμετέχουν 8 διακεκριμένοι Έλληνες σχεδιαστές: Apostolis Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Yiorgos Eleftheriades, Mary Katrantzou, Mi-Ro, Orsalia Parthenis και Vrettos Vrettakos. Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, οι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν πρωτοποριακά fashion shows που θα πλαισιώνουν τις εμφανίσεις – έκπληξη των καλλιτεχνών, προσφέροντας συνολικά το πιο rock και εντυπωσιακό θέαμα!

Περισσότερα νέα για το δυναμικό θεσμό MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project πρωτοποριακή διοργάνωση έρχονται καθημερινά στο Mad TV, το Mad Radio 106.2 και το http://www.madwalk.gr/ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ