Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Γονείς έγιναν η Μ. Τουμασάτου και ο Α. Σταύρου!

Γονείς έγιναν πριν από λίγη ώρα η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου. Το διάσημο ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από μερικούς μήνες με ένα κρυφό πολιτικό γάμο απέκτησε ένα υγιέσταστο κοριτσάκι..
 Η Μαριάννα έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της γύρω στη 1 το μεσημέρι. Το μωράκι ζυγίζει περίπου 3 κιλά και τόσο το ίδιο όσο και η μαμά του χαίρουν άκρας υγείας.
Η γνωστή ηθοποιός γέννησε με καισαρική τομή και ο συντροφός της ήταν μέσα στην αίθουσα, πάντα στο πλευρό της. Όπως αναφέρει στο Super Star, ο μαιευτήρας της Μαριάννας Τουμασάτου ο πατέρας του παιδιού ήταν πολύ συνεργάσιμος. “Ο σύντροφος της Μαριάννας ήταν μέσα στην αίθουσα του τοκετού, ήταν κοντά της. Δεν την αφήνει καθόλου μόνη της. Ήταν πολύ συνεργάσιμος, ο καλύτερος βοηθός”, σημειώνει.
 “Τo κοριτσάκι ζύγιζε περίπου 3 κιλά και όλα πήγαν καλά και είναι υγιέστατο”, λέει και προσθέτει πως τώρα περιμένουν για λίγο να συνέλθει η Μαριάννα για να ανέβει στο δωμάτιό της.
 Σε ποιον μοιάζει, όμως το μωρο; “Η Μαριάννα λέει ότι μοιάζει στον Αλέξανδρο και εκείνος ότι μοιάζει στην Μαριάννα”, συμπληρώνει ο μαιευτήρας.

Να σας ζήσει!!
Πηγή tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ