Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ένας χρόνος μετά τον πολύκροτο χωρισμό!

Ήταν απόγευμα της 29ης Ιανουαρίου του 2010, όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, με κοινό δελτίο τύπου ανακοινώνουν ότι χωρίζουν.

Μελίσσια, 29-01-2011,

"Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα, αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους".


Το ίδιο πρωί, η Ελένη, ντυμένη στα μαύρα και φανερά θλιμμένη είπε μια φράση που εκείνη τη στιγμή κανείς δεν κατάλαβε τη σημασία της: "Όλα κάποτε τελειώνουν".


Η είδηση πέφτει σαν κεραυνός και από εκείνη την ώρα μέχρι και σήμερα, το διαζύγιο της χρονιάς, απασχολεί τις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές, όλα τα περιοδικά και τις εφημερίδες, όπως και τις ηλεκτρονικές σελίδες των portals και των blogs.


Τι θα πει η Ελένη στην εκπομπή της; Τι θα κάνει; Που θα βγει και με ποιον; Θα κρατήσει τη βέρα της; Δημοσιογράφοι, καμεραμάν και φωτογράφοι την ακολουθούν παντού, νύχτα και μέρα, σε κάθε της κίνηση.


Στις 5 Μαΐου ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει την Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο σε παραλιακό ταβερνάκι, παρέα με ένα καλό τους φίλο. Οι δυο τους τότε δεν παραδέχονταν τη σχέση τους. Οι μήνες περνούσαν και οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις ήταν συχνές. Σταμάτησαν πια να κρύβουν τον έρωτα τους και οι φήμες για επισημοποίηση του δεσμού τους πληθαίνουν, όταν οι φωτογράφοι τους εντοπίζουν να βγαίνουν από κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι.


Η σχέση της Ελένης με το Γιάννη Λάτσιο, όλο αυτόν τον καιρό παραμένει φιλική. Οι δυο τους συναντιούνται συχνά, για λόγους που, κυρίως, έχουν να κάνουν με τα παιδιά τους.


Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η Ελένη φαίνεται να έχει ξεπεράσει οριστικά το χωρισμό της, δείχνει πολύ ευτυχισμένη και ατενίζει το μέλλον, με ότι αυτό της επιφυλάσσει.


Δείτε το βίντεο με το χρονικό του διαζυγίου που απασχόλησε όσο τίποτε άλλο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τη χρονιά που πέρασε:


Πηγή zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ