Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Θέλει ΑΕΚ και το δείχνει!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ & Η ΒΙΚΥ ΣΙΩΡΗ

Η ΑΕΚ έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα πως θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη, αλλά φαίνεται πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία, καθώς την ίδια πρεμούρα να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του έχει και ο διεθνής επιθετικός. ...
Αξιόπιστες πηγές από τις Σέρρες ανέφεραν πως ο παίκτης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και δεκάδες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας προσπαθεί να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή τόσο με τη διοίκηση του Πανσερραϊκού όσο και με τους εκπροσώπους του, ώστε να έχει άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του.

Η θέληση του Γεωργιάδη αναμφίβολα είναι ένα σημαντικό συν στην προσπάθεια της Ενωσης, αλλά για να προχωρήσει η μεταγραφή αυτό που απαιτείται είναι να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανσερραϊκό.

Οπως αποκάλυψε χθες το «Goal», η τελική πρόταση που ετοιμάζονται να καταθέσουν οι «κιτρινόμαυροι» και επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ αφορά ποσό 600.000 ευρώ συν την παραχώρηση 3 παικτών δανεικών (και πληρωμένων) έως το καλοκαίρι. Πρόταση η οποία κρίνεται αντικειμενικά ως ιδιαίτερα σοβαρή και θεωρείται ικανή να κάμψει τις αντιρρήσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη.

Ο Χιμένεθ περιμένει πώς και πώς να τελειώσει το θέμα, καθώς έχει εξαιρετική άποψη για τον νεαρό επιθετικό, τον υπολογίζει πολύ και θεωρεί πως, αν αποκτηθεί άμεσα, θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει και στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ψάχνει φόρμουλα με Πανιώνιο

Το "Goal" αποκάλυψε την επιθυμία της ΑΕΚ για την απόκτηση δύο εξελίξιμων Ελλήνων παικτών του Πανιώνιου, των Δημήτρη Σιόβα και Γιάννη Κοντοέ. Είδηση που έφερε μια σχετική αναστάτωση και στις δύο πλευρές. Το ζήτημα βέβαια και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως πρέπει να βρεθεί φόρμουλα με τον Πανιώνιο προκειμένου να αποκτηθούν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Γεράσιμο Βεντούρη αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας πως μπορεί να υπάρξει πεδίο επαφής, αλλά το ζήτημα παραμένει εξαιρετικά δύσκολο. Βλέπετε, δεν είναι μόνο τα ανταλλάγματα που μπορούν να παίξουν ρόλο σε μια μεταγραφή, αλλά και το κατά πόσο θα κρίνει ο Πανιώνιος πως μπορεί να παραχωρήσει και άλλους παίκτες σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πάντως, στην ΑΕΚ είτε τώρα είτε το καλοκαίρι επιθυμούν αν είναι δυνατό να αποκτήσουν και τους δύο παίκτες. Για τον Κοντοέ τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα, καθώς πρόκειται για παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η Ενωση μπορεί να ξεκινήσει από τώρα τις συζητήσεις μαζί του. Σε ό,τι αφορά τον Σιόβα, υπάρχει εξαιρετική άποψη και θα γίνει κίνηση το καλοκαίρι για την απόκτησή του.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ