Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Υπόσχεση και «έλλειψη λύσεων»!

Γόντικας, Φρέιτας και Φερέιρα τα είπαν στην Παιανία με το πορτογαλικό δίδυμο να υπόσχεται μάχη μέχρι τέλους αλλά και να ξεκαθαρίζει ότι «η κατάσταση στην ομάδα δεν μας επιτρέπει να ζητήσουμε τα εργαλεία που χρειάζεται η ομάδα». ...
Το -7 από τον Ολυμπιακό, ο γρήγορος αποκλεισμός από την Ευρώπη και το... θαύμα που αναζητείται για το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ, είναι η εικόνα που έχει διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό λίγο πριν φύγει ο Ιανουάριος. Μια εικόνα, για την οποία έχουν ειπωθεί πολλά, θα ειπωθούν ακόμη περισσότερα αλλά το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι όσο εύκολα χτίζεται μία ομάδα ακόμη πιο εύκολα διαλύεται. Ξεκινώντας από το διοικητικό και καταλήγοντας στο αγωνιστικό κομμάτι έγιναν «εγκλήματα».
Για παράδειγμα δεν γίνεται να βρίσκεσαι στο -5 στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, όλες οι ομάδες να κάνουν μεταγραφές και εσύ που τις έχει ανάγκη όσο τίποτε άλλο να μην μπορείς να βγάλεις από τα ταμεία ένα ποσό ικανό για να ενισχυθείς. Είναι σαν ο μεγάλος σου αντίπαλος να πολεμά-σε όλα τα επίπεδα- με πυρηνικά και εσύ με... σφεντόνες.

Άμεση βελτίωση
Όπως και να΄χει, όμως, η χρονιά δεν τελείωσε. Οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις στην αυγή του 2011 δεν συνεχίστηκαν και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας ανέβηκε το μεσημέρι στην Παιανία, όπου και είχε συνάντηση με τον προπονητή, Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον τεχνικό διευθυντή, Κάρλος Φρέιτας. Ο Γόντικας ζήτησε εξηγήσεις για την κακή απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών ενώ απαίτησε η ομάδα να παλέψει μέχρι το τέλος για να σώσει ότι μπορεί από την χρονιά.

Η υπόσχεση και οι λύσεις που δεν υπάρχουν
Από την πλευρά τους, τόσο ο Φερέιρα όσο και ο Φρέιτας ξεκαθάρισαν ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βελτιωθεί η εικόνα του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής των νταμπλούχων πιστεύει ότι η δουλειά που γίνεται καθημερινά στην Παιανία θα έχει άμεσα αντίκρυσμα. Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι παρέλαβε ένα σύνολο αδούλευτο, με χίλια δύο προβλήματα. Καμμένη γη.
Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι το πορτογαλικό δίδυμο στάθηκε και στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει προκύψει και εμποδίζει το «τριφύλλι» να ενισχυθεί εκεί που πονάει. Φερέιρα και Φρέιτας τόνισαν ότι «γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές, κάτι που μας εμποδίζει να ζητήσουμε τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τις αδυναμίες που έχουμε. Υπάρχει έλλειψη λύσεων αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με το ρόστερ που έχουμε στα χέρια μας και κόντρα στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Δεν είναι ώρα για δάκρυα αλλά για μάχη».

ΠΗΓΗ: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ