Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Διασημότητες της εγχώριας σόουμπιζ στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχουν μπει τέσσερις διασημότητες της εγχώριας σόουμπιζ...

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχουν εντοπίσει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δηλωθέντων εισοδημάτων και της πραγματικής ακίνητης περιουσίας τους.

Η πρώτη από τις τέσσερις υποθέσεις αφορά πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια η οποία εντοπίστηκε να κατέχει πανάκριβο και πολυτελέστατο σπίτι το οποίο και ήθελε να πουλήσει στην… ταπεινή τιμή των 5 εκ. ευρώ!

Οι υπόλοιπες τρεις υποθέσεις έρχονται από το χώρο του τραγουδιού. Οι άνδρες του ΣΔΟΕ κυριολεκτικά κάνουν φύλλο και φτερό τις δηλώσεις εισοδήματος πολύ γνωστού τραγουδιστή ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές ενώ έχει δραστηριοποιηθεί και στον αθλητικό χώρο.

Η τρίτη -κατά σειρά- περίπτωση αφορά δημοφιλή τραγουδίστρια η οποία δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν το ΣΔΟΕ. Η τραγουδίστρια εντοπίστηκε να εμφανίζει μεγάλη αναντιστοιχία μεταξύ των εισοδημάτων και της περιουσίας που διαθέτει και οι αρχές ερευνούν πολύ στενά το θέμα.

Η τελευταία από τις τέσσερις περιπτώσεις αφορά επίσης δημοφιλή τραγουδίστρια με πολύχρονη παρουσία στις αθηναϊκές -και μη- πίστες. Για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι ευρέως γνωστές οι οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Το ΣΔΟΕ υπολογίζει ότι στους επόμενους 2-3 μήνες θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα των υποθέσεων και των -όποιων- παραβάσεων έχουν γίνει.

Στη λίστα-φωτιά και 10 επιχειρηματίες

Με 10 γνωστούς επιχειρηματίες συμπληρώνεται η λίστα-φωτιά του ΣΔΟΕ με τις υποθέσεις να χαρακτηρίζονται στο σύνολό τους «σοβαρότατες».

Πανάκριβα σπίτια, πολυτελή οχήματα αλλά και πολλά ακίνητα βρίσκονται στην κατοχή των συγκεκριμένων επιχειρηματιών που έχει «βάλει στόχο» ο ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρόπος ζωής αλλά και η περιουσία τους παραπέμπει σε βαθύπλουτους αλλά η φορολογική τους δήλωση υπονοεί το αντίθετο.

ΠΗΓΗ MADATA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ