Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ελένη Μενεγάκη Τι αποκάλυψε για τη μικρότερη κόρη της;

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της σημερινής εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε το παράπονό της: «Μου είπατε ένα happy birthday για την κόρη μου;» και εξήγησε πως εννοεί τα γενέθλια της Βαλέριας και αμέσως οι συνεργάτες της άρχισαν να τραγουδούν για να ευχηθούν στη μικρή... Τα σχόλια όμως δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, αφού η Ελένη επισήμανε πως το παιδί της δεν θα αποκτήσει άσπρα μαλλιά: «Το παιδί της Ελένης δεν γίνεται, γιατί ούτε η Ελένη θα είναι με άσπρα μαλλιά!».

Αμέσως μετά άρχισε να μιλάει για τη μικρή της κόρη και να περιγράφει μικρές στιγμές από την καθημερινότητά τους: «Νομίζω ότι στο προνήπιο που πάει τους ταλαιπωρεί. Μου τα λένε. Μαζί τους παίζει μια χαρά, αλλά όταν δεν θέλει κάτι λέει "δεν θέλω σου είπα, μη μιλάς σου είπα!" και όχι μόνο αυτό!», συνέχισε η γνωστή παρουσιάστρια εξηγώντας πως όχι μόνο τα λέει με «τσαμπουκά» αλλά έχει ακόμα το παιδικό ψεύδισμα με το «χ» και μιμήθηκε τον τρόπο ομιλίας της μικρής.
Για τη μικρή Βαλέρια όμως μίλησε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, φέρνοντας σε αμηχανία την Ελένη: «Έχει απότομο και δεσποτικό χαρακτήρα. Πήρε από τον πατέρα της». Η Ελένη αφού πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα χαμογελώντας σχολίασε: «Α, ρε ατιμούλη! Ε, κάτι θα πάρουνε κι από εμένα τα παιδιά, δεν μπορεί».
Πηγή:Yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ