Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Ο πατέρας του Χριστοφοράκου (Siemens) ήταν δωσίλογος στην Κατοχή!

Νικόλαος Χριστοφοράκος (κέντρο), γνωστός και ως ο Έλληνας Μένγκελε. Πατέρας του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών στην δίκη των δωσίλογων παρότι αναγνωρίστηκε από εχθρούς και φίλους. Συνεργαζόταν με την Γερμανική διοίκηση. Κατέδιδε όσους διοχέτευαν φαρμακευτικό υλικό από τον Ερυθρό σταυρό σε αναξιοπαθούντες (τον χειμώνα της γενοκτονίας) και αντάρτες (τα επόμενα χρόνια της κατοχής).
Ο δικαστής που τον αθώωσε, βασίστηκε στην μαρτυρία του πολιτικού Πάνου Χατζηπάνου, που μετέπειτα έγινε υπουργός δικαιοσύνης. Μέλος της Γερμανικής τεκτονικής στοάς...
 Αργότερα, ως υπουργός συνελήφθη και καταδικάστηκε για χρηματισμό. Έτσι εξηγούνται και κάποια ενδιαφέροντα ευρήματα από προσωπικά αρχεία του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου που σύντομα θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας.
ΠΗΓΗ: FIMOTRO 

Η Blog λέει: Είναι πλέον ολοφάνερο ποιοι "κυβερνούν" και λεηλατούν την Ελλάδα! Απόγονοι και γόνοι γερμανοτσολιάδων, συνεργατών των ναζί-γερμανών κατακτητών, σιχαμένοι δωσίλογοι! Αυτά είναι τα καθάρματα, γεννήματα σκουλικιών, που κατάκλεψαν την πατρίδα μας!
Καθόλου τυχαίο που γιος του δωσίλογου Χριστοφοράκου, Μιχάλης Χριστοφοράκος, είναι και κολλητός της οικογένειας Μητσοτάκη... (να μη ξεχνιόμαστε!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ