Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Γνωστός έλληνας βουλευτής ζητά τεστ DNA από ερωμένη...


Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι γνωστός έλληνας βουλευτής, απευθύνθηκε σε γενετιστή για εξέταση DNA, προκειμένου να διαπιστώσει εάν το παιδί που έφερε στον κόσμο η πρώην ερωμένη του είναι δικό του. Ο γνωστός βουλευτής είναι προβεβλημένο στέλεχος, νέος σε ηλικία, εμφανίσιμος και φέρελπις. Τον τελευταίο καιρό φέρεται να έχει χάσει τον ύπνο του λόγω ενός απρόσμενου γεγονότος, σύμφωνα με...
 την εκπομπή Super Star. Η μητέρα του παιδιού είχε σχέση με τον βουλευτή τον τελευταίο ενάμισι χρόνο από τότε δηλαδή που την είχε προσλάβει στο πολιτικό του γραφείο.
Αν και οι δύο ήταν πολύ ερωτευμένοι, η σχέση τους παρέμενε κρυφή ενώ όσοι γνώριζαν για αυτή τη σχέση πίστευαν πως θα οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας. 
Όμως πριν από μερικούς μήνες μπήκε τέλος στη σχέση τους, όταν ο βουλευτής έπιασε την πρώην αγαπημένη του με άλλον άντρα. Εκείνη τότε για να δικαιολογήσει τον εαυτό της είπε πως παρασύρθηκε με ένα παλιό της έρωτα. Ο γνωστός βουλευτής δεν μπορούσε να δεχτεί την δικαιολογία της φίλης του και έτσι χώρισαν. Εκείνη με τη σειρά της εγκατέλειψε το πολιτικό γραφείο. 
Μετά όμως από μερικούς μήνες του αποκάλυψε ότι θα φέρει στον κόσμο το παιδί του όπως κι έγινε. Εκείνος όμως δύσπιστος, της ζήτησε να γίνει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν το παιδί είναι όντως δικό του. Εκείνη αν και στην αρχή προσβλήθηκε τελικά δέχτηκε να επισκεφθούν γενετιστή. 
Το τεστ DNA πατρότητος θα καθορίσει κατά πόσο ο γνωστός βουλευτής είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. Το τεστ DNA χρησιμοποιεί τουλάχιστον 16 γενετικούς δείκτες και η στατιστική εγκυρότητα του αποτελέσματος είναι 99,999% σε περίπτωση που το γενετικό προφίλ του παιδιού και του πατέρα ταυτίζονται και 100% στην περίπτωση μη ταυτοποίησης. 
Για την πραγματοποίηση του τεστ πατρότητος DNA θα πραγματοποιθεί σιελογόνος δειγματοληψία στον βουλευτή και το παιδί, ενώ η συμμετοχή της μητέρας δεν είναι υποχρεωτική, αν και επιθυμητή, με τα αποτελέσματα να είναι εξίσου αποδεικτικά.

                                                                                                                                             ΠΗΓΗ: 
http://ntaksi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ