Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Επί τέλους, τα λεφτά βρέθηκαν

Το πάλεψαν, το πάλεψαν και τελικά τα κατάφεραν τα σαΐνια της υποβαθμισμένης πολιτικής μας νομενκλατούρας. Τα λεφτά βρέθηκαν με το που έκοψαν τα επιδόματα των τρίτεκνων οικογενειών.
Να δώσουμε συγχαρητήρια στους άχρηστους φωστήρες που κατέβασαν μια τόσο φαεινή ιδέα.
Βλέπεις έχουμε τόσο υπερπληθυσμό από Έλληνες, που πρέπει να εφαρμοσθεί το κινέζικο μέτρο του περιορισμού των γεννήσεων σε ένα παιδί ανά οικογένεια...

Το επόμενο βήμα και μέτρο εθνικής ανάτασης θα είναι οι έχοντες πάνω από δύο παιδιά να επιβαρύνονται με πρόστιμο κάθε χρόνο, γιατί τόλμησαν να ενισχύσουν την πατρίδα με ανθρώπινο δυναμικό.

Τα λεφτά που έφαγαν οι ασύδοτοι και με το νόμο ανεύθυνοι πολιτικάντηδες έχοντας εξασφαλίσει το απυρόβλητο, μπορούν να κλέβουν, να προδίδουν την πατρίδα, να κονομάνε από μίζες, να ξεπουλάνε τα πάντα, να βολεύουν κολλητούς, χωρίς για όλα αυτά να έχουν την υποχρέωση να δώσουν λόγο σε κανένα.

Αυτοί έχουν εξασφαλίσει σύνταξη και εφάπαξ με τέσσερα χρόνια άχρηστης παρουσίας στη Βουλή.

Όμως τα ελληνόπουλα νέας γενιάς τι τα θέλουμε;;

Δεν φτάνουν τόσοι λαθρομετανάστες που καταφτάνουν καθημερινά από τα αφύλαχτα σύνορα, που απολαμβάνουν τη στοργή της πατρίδας της δικής μας όχι της δικής τους, που γεννοβολάνε σαν..... κουνέλια και έχουν γεμίσει τις γειτονιές;;

Τι χρειάζονται τα τρίτα παιδιά στις ελληνικές οικογένειες;; Μουσουλμάνοι θα γίνουμε;;

Δεν έχει καμιά σημασία αν τώρα πια στα πεζοδρόμια και τα μέσα μεταφοράς δεν ακούγονται πια ελληνικά. Δεν τα χρειαζόμαστε.

Οι ηγέτες μας δεν τα χρειάζονται. Άλλωστε δεν ξέρουν καν να τα μιλάνε.

Αυτοί, γόνοι από μεγάλα τζάκια δεν σπούδασαν καν στην Ελλάδα.

Ευρώπες και Αμερικές τους τάϊσαν με την υποκουλτούρα τους και τα οράματα της παγκοσμιότητας.

Το είπε και ο πρωθυπουργός μας: «Χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση άμεσα !!!»

Τα Ελληνικά οράματα και αξιώματα είναι επικίνδυνα. Οι λέξεις «Δημοκρατία», «Ελευθερία», «Ανεξαρτησία», «Ανθρωπιά», «Δικαιώματα» κ.λ.π. είναι επικίνδυνες και πρέπει να εξαφανισθούν από τα παγκόσμια λεξικά.

Γι αυτό και η Ελλάδα κρίνουν πως δεν έχει πλέον θέση στον νέο παγκόσμιο χάρτη. Με μοχλό την πολυπολιτισμικότητα και την πασπερμία που δημιουργείται με την υποστήριξη ακόμα και «προοδευτικών» κομμάτων ο στόχος θα επιτευχθεί, η χώρα θα αλλοτριωθεί και το κερασάκι στην τούρτα που ετοιμάζουν θα είναι η αλλαγή του ονόματός της σε κάτι με κατάληξη «.ιστάν».

Οι αγώνες των εργαζομένων και οι όποιες κατακτήσεις εκατό χρόνων ανατρέπονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Τα αφεντικά πέρασαν στην αντεπίθεση με πολιορκητικούς κριούς και υποστηρικτές τις κυβερνήσεις.

Το άλλοθι των εκλογών τους περιβάλλει τον μανδύα της «νομιμότητας» για να διαχειρίζονται τα όπλα τους, τις δυνάμεις καταστολής, για να καταχεριάζουν όσους διαμαρτύρονται.

Είπαμε, τα λεφτά βρέθηκαν και θα βρεθούν κι άλλα.

Όχι απ αυτούς που τα έφαγαν ή τα έκλεψαν. Όχι. Κανείς απ αυτούς δε θα πάει φυλακή. Οι φυλακές δεν είναι για τους «κυριλέδες». Οι φυλακές είναι για τους φτωχούς, όσους χρωστάνε τη δόση στα ταμεία τους, όσοι κλέβουν μια φρατζόλα για να ζήσουν, σαν τον Γιάννη Αγιάννη. Όχι για όσους κλέβουν από τα κρατικά ταμεία. Αυτοί είναι «νόμιμοι» και «ηθικοί».

Ξέρει η Δικαιοσύνη απ αυτά.

Επόμενο βήμα θα είναι να καταργηθούν οι μισθοί. Ναι, βέβαια. Ούτε αυτοί χρειάζονται.

Όποιος δουλεύει θα εισπράττει από το χώρο της δουλειά του μισό καρβέλι ψωμί για να επιβιώνει. Όποιος δε δουλεύει ας πάει να πνιγεί.

Αυτό επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Βαρέστε λοιπόν τους τρίτεκνους, πάρτε τους το επίδομα που είχαν το θράσος να κάνουν τρία παιδιά.

Με την κατάργηση του επιδόματος θα σωθεί η Ελλάδα από σας τα λαμόγια.

Σα δεν ντρέπεστε άχρηστοι, χαραμοφάηδες, απατεώνες προδότες του Έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ