Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Βαριά ποινή σε Αδαμίδη για τις δηλώσεις του στο ΑΕΚ-ΟΣΦΠ

Με ποινή αποκλεισμού ενός μηνός από τους αγωνιστικού χώρους και πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Σταύρος Αδαμίδης για τις ειρωνικές δηλώσεις του μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δήλωσε, πως διαπράχτηκε έγκλημα κατά της Ελλάδας επειδή ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, καθαρά ειρωνευόμενος ανάλογη δήλωση του...
μεγαλομετόχου των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, για πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Αρη τη δεύτερη αγωνιστική.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, που ήταν υπεύθυνη για την απόφαση, τιμώρησε ως συνυπεύθυνη και την ΠΑΕ ΑΕΚ με πρόστιμο 14.000 ευρώ.

Εξαιτίας αυτής της τιμωρίας, ο Αδαμίδης θα μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο, όχι όμως και να επισκέπτεται τα αποδυτήρια της ομάδας ή να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως, αναμένεται έντονη αντίδραση από την πλευρά της Ένωσης, καθώς θεωρούν πως μόνο ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει ξεφύγει της πειθαρχικής επιτροπής, παρά το ύφος των δηλώσεων που κατά καιρούς έχει κάνει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ