Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Τι απαντά ο Χρήστος Παναγόπουλος για την ΕΡΤ


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Χρήστος Παναγόπουλος για το θέμα της ΕΡΤ όπου αναφέρει τα εξής: "Με αφορμή τη δεύτερη κατά σειρά έκθεση των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για τα πεπραγμένα της διοίκησης της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Προέδρου – Εντεταλμένου Συμβούλου,
είμαι υποχρεωμένος να επισημάνω τα ακόλουθα: 1. Όλες οι μικτές παραγωγές έγιναν αυστηρά σύμφωνα με το νόμο και τις προβλέψεις των κανονισμών της ΕΡΤ Α.Ε. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο συνεχίζουν να γίνονται και σήμερα από τις νέες διοικήσεις της εταιρίας. 2. Η σύμβαση της ΕΡΤ Α.Ε με ιδιωτική εταιρία για παραχώρηση διαφημιστικού χρόνου έναντι υπηρεσιών έγινε ακριβώς σύμφωνα με τα ισχύοντα στην αγορά.
3.            Ο έλεγχος διενεργήθηκε για το χρονικό διάστημα έως και το τέλος Ιουλίου 2010 , ωστόσο η σχετική έκθεση ουδέν αναφέρει για τα πεπραγμένα των νέων διοικήσεων και περιορίζεται στοχευμένα και κακόβουλα στην περίοδο της δικής μου προεδρίας.
4.            Καθίσταται σαφές από τα παραπάνω ότι το πόρισμα των ελεγκτών συνιστά πολιτική δίωξη και αποτελεί μία ακόμη προσπάθεια κατασυκοφάντησης μου , που θα πέσει, όπως και οι προηγούμενες, στο κενό .
5.            Οι πρωταγωνιστές αυτής της νέας αθλιότητας – οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί της – θα κληθούν άμεσα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, καθώς εντός των προσεχών ημερών καταθέτω μηνυτήρια αναφορά.  Και τότε θα αποδειχθεί ότι η υπηρεσιακή ανεπάρκεια και η πολιτική ανικανότητα ( εφ’ όσον το επιτρέψει το Κοινοβούλιο) δεν καλύπτονται με διώξεις εναντίον εντίμων δημόσιων λειτουργών, που άσκησαν τα καθήκοντά τους αυστηρά εντός του πλαισίου των νόμων. 



Χρήστος Παναγόπουλος,
Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΣΚΑΪ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ