Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ωράρια καταστημάτων - Καιρός

Μέχρι τις 18:00 θα λειτουργούν σήμερα
Ανοιχτά θα είναι αύριο τα καταστήματα από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ σήμερα οι καταναλωτές θα μπορούν να ψωνίζουν από τις 9:00 έως τις 18:00. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά. Από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο των καταστημάτων...

Βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Με βροχές θα κυλήσει η σημερινή ημέρα όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι βροχές θα εκδηλωθούν στα δυτικά και κατά τόπους στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ στις νότιες θαλάσσιες περιοχές θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί θυελλώδεις αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ανατολικά πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν νότιοι 5 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου.
ΠΗΓΗ: NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ