Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Μαϊμού Σαντορίνη στην Κορέα..!

Η Σαντορίνη αδιαμφισβήτητα αποτελεί ιδανική τοποθεσία για την τέλεση του μυστηρίου του γάμου, κάτι που αποδεικνύεται και από την επιλογή χιλιάδων ζευγαριών.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ένας 50χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να δημιουργήσει μία fake Σαντορίνη στη Νότια Θάλασσα....
Ιδιαίτερα δραστήριος, ο Κορεάτης Στιβ Ζιεόν, μέλος της Ελληνοκορεατικής Επιτροπής Φιλίας, έχει παθιαστεί σε τέτοιο βαθμό με τη Σαντορίνη που αποφάσισε να τη "μεταφέρει" στη Σεούλ.

Το πιστό αντίγραφο της Σαντορίνης, βάσει των σχεδίων του, πρόκειται να δημιουργηθεί σε μια έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων που φρόντισε να εξασφαλίσει ο 50χρονος πριν από πολλά χρόνια.

Το φιλόδοξο αυτό σχέδιό του παρουσιάστηκε σε ανάγλυφη μακέτα σε τρεις Έλληνες βουλευτές, μέλη της Ελληνοκορεατικής Επιτροπής Φιλίας, που βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Σεούλ.
«Ξέρετε, κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα περίπου 40.000 Κορεάτες. Οι περισσότεροι για να παντρευτούν στη Σαντορίνη», σημείωσε ο Στιβ Ζιεόν στους Καρτάλη, Κουκοδήμο και Κοραντή, ξεδιπλώνοντας το σχέδιό του για το πιστό αντίγραφο της Σαντορίνης.

Μάλιστα, και πριν από ένα περίπου μήνα, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα", ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σπύρος Κουβέλης, είχε συζητήσει το κατά πόσο θα ήταν δυνατό να έρχονται χιλιάδες Κορεάτες οργανωμένοι στο γραφικό νησί και να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ