Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η Δύση χρωστάει στην Ελλάδα και όχι η Ελλάδα στη Δύση...

Βρε πως τα φέρνουν οι καιροί.. Πως από κει που η Ελλάδα πριν από εκατοντάδες αιώνες ήταν η χώρα που καθόριζε τις εξελίξεις, τώρα έρχεται τελευταία και καταιδρωμένη στην Ευρώπη.. Πως από τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Κοραή, τον Κολοκοτρώνη, τον Παπανικολάου, τον Σεφέρη, τον Ελύτη έχουμε φτάσει στον Πάγκαλο, τον Καραμανλή, τον Μητσοτάκη, τον Σημίτη, τον Παπανδρέου και δεν ξέρω και εγώ αν συνεχίσω να ονοματίζω που θα φτάσει αυ΄τη η λίστα..
Το κακό είναι όμως πως δεν έχουμε χάσει όμως την θέση μας στο παγκόσμιο στερέωμα..Το χειρότερο είναι οτι στις μέρες μας η Ελλάδα φαίνεται πιο υποδουλωμένη από ποτέ στα χέρια των "πλούσιων γιατρών μας". Ό,τι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν με τόσο ελληνικό αίμα που έχει χυθεί στα βουνά μας, το κατάφεραν τώρα όλοι οι κερδοσκόποι με την άριστη συνεργασία τους με τους εθνικούς μας προδότες(βλέπε πολιτικούς...)

Τι να το κάνω το ευρώ και την υποστήριξη της Ε.Ε, όταν αυτή η ίδια φαίνεται να κρύβεται πίσω απ'όλο το βρώμικο παιχνίδι κερδοσκοπίας που παίζετε στις πλάτες μας..? Οι Γερμανοί δήλωσαν πως από την κρίση στην Ελλάδα θα βγάλουν 600 εκ. ευρώ.. Πως άραγε? Και πόσες ακόμα θα είναι οι χώρες που θα θησαυρίσουν εις βάρος μας? Δεν ξέρω αν η επιστροφή στη δραχμή θα είναι καλή..Ίσως όμως αυτή είναι και το μοναδικό μας όπλο! Αν κάνουμε πως πάμε σε δραχμές(φυσικά όχι με την ισοτιμία 1 προς 1 με το ευρώ, αλλά τουλάχιστον με την ισοτιμία 1 ευρώ = 340,75 δραχμές) τρέμουν τα θεμέλια όλων των χωρών που έχουν ευρώ!

Θα τύχουμε άλλης αντιμετώπισης και δεν θα μαστε πια οι κομπάρσοι που θα λένε σε όλα ναι, χωρίς την παραμικρή πρωτοβουλία.. Και όπως και να χει επιστρέφει έστω και για λίγο η παντελώς χαμένη εθνική μας κυριαρχία.. Δεν είμαστε δα και καμία χώρα με 300 εκ. πολίτες.. Είμαστε μια μικρή αλλά συνάμα ευλογημένη πανέμορφη χώρα με υπέροχο κλίμα, που κρύβει τόσο πλούτο που θα μπορέσει να συντηρηθεί από μόνη της! (Φυσικά , όχι αν διαχειρίζονται τα χρήματά της κλέφτες και λαμόγια...)

Τέρμα πια οι ηττοπάθειες και οι κλάψες! Τέρμα πια οι εθνοπροδότες, οι ψευτοσυνδικαλιστές και οι πουλημένοι μεγαλοδημοσιογράφοι! Η Ελλάδα πρέπει να έχει ψηλά το κεφάλι και όχι να το χει μονίμως σκυμμένο..

Η Δύση χρωστάει στην Ελλάδα πολλά και όχι η Ελλάδα στη Δύση.. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε πρώτα απ'όλους εμέις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ