Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Στους δρόμους για τον Αλέξη - Μικροεπεισόδια σε Σταδίου, Σύνταγμα

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν από τις 13.00 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου όταν ομάδα μαθητών πέταξε αντικείμενα, νεράτζια και πέτρες σε αστυνομικούς, στα πλαίσια της πορείας μαθητών Η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη χημικών.

Νωρίτερα, στα Χαυτεία ομάδα περίπου 400 κουκουλοφόρων έσπασε βιτρίνες, στάσεις λεωφορείων και πετούσε πέτρες κατά αστυνομικών, ενώ λίγο αργότερα εκτεταμένα επεισόδια ξέσπασαν έξω από το ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, όπου διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν σε κλοιό διαδηλωτών. Με χειροβομβίδες κρότου λάμψης απάντησαν οι αστυνομικοί...

Στην πορεία συμμετέχουν περισσότερα από 2.500 άτομα.

Μαθητικές πορείες είναι σε εξέλιξη διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας.

Μεγάλη πορεία μαθητών από διάφορα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποιείται στους δρόμους της Τρίπολης.

Πορεία μαθητών και στο Ναύπλιο, όπου ακολούθησε καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας.

Επίσης, άλλοι μαθητές που έχουν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του ΚΑΤ κλείνουν εναλλάξ για λίγη ώρα τα ρεύματα κυκλοφορίας.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντως, στο κέντρο της Αθήνας θα βρίσκονται διαδηλωτές -μαθητές, φοιτητές, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων και κοινωνικών φορέων- με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας. Παράλληλα, ακούγονται και συνθήματα εναντίον των οικονομικών μέτρων και του Μνημονίου. Το κέντρο της Αθήνας περιφρουρείται και ουσιαστικά παραμένει κλειστό για την στάση και στάθμευση οχημάτων.
ΠΗΓΗ: NEWSPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ