Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Αποφυλακίστηκε σήμερα η Μπερερή

Σήμερα αποφυλακίστηκε από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η Μαριάννα Μπερερή, το 33χρονο μοντέλο που είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλακή μετά την εμπλοκή της σε υπόθεση ναρκωτικών τον Οκτώβριο του 2008.
Το νεαρό μοντέλο είχε συλληφθεί τότε στο διαμέρισμα του φίλου της στο Ελληνικό, έχοντας στην κατοχή της 2,5 κιλά κοκαΐνης. Πριν μια εβδομάδα έγινε το δικαστήριο όπου στο εδώλιο κάθισαν τόσο η 33χρονη όσο και ο 28χρονος σύντροφος της...
 Το δικαστήριο αρχικά τους επέβαλε ποινή κάθειρξης έξι ετών, ωστόσο δέχτηκε η ποινή να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μιας και της αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό η χρόνια εξάρτηση τους από τις ουσίες.

Και οι δυο αποφυλακίστηκαν με ψήφους δυο προς ένα, ενώ οι συνήγοροι του 33χρονου μοντέλου χαρακτήρισαν την απόφαση αυτή ευκαιρία και για τους δυο ώστε να αποτοξινωθούν και να απεμπλακούν από τον κόσμο των ναρκωτικών. Παρόν έξω από τις φυλακές ήταν και ο 28χρονος σύντροφος της Μπερερή –που αποφυλακίστηκε πριν από δυο ημέρες-, προκειμένου να την παραλάβει και να της συμπαρασταθεί.
ΠΗΓΗ: STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ