Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Γύρω μας, πάνω μας, δίπλα μας βροχή οι απολύσεις, αλλά ο Παπανδρέου κρατάει ομπρέλα. Αδιάβροχος...

Γράφει ο ΣΤΑΘΗΣ Σ.

Ενας άνεργος, ένας πιτσιρικάς με κομμένα τα φτερά κι ένας πρώην μαγαζάτορας, η αγία Τριάς της αγωνίας κι απέναντί της η τρόικα.

Γύρω μας, πάνω μας, δίπλα μας βροχή οι απολύσεις, αλλά ο Παπανδρέου κρατάει ομπρέλα. Αδιάβροχος. Και λαλίστατος. Στα κανάλια, στα φόρουμ, στα ταξίδια, με δηλώσεις, συνεντεύξεις, ομιλίες ότι δεν έβγαλε την εργασία στο πεζοδρόμιο ότι δεν είναι ανδρείκελο του Διευθυντηρίου ότι δεν κινδυνεύει η επικράτεια ανατολικώς του 25ου Μεσημβρινού ότι επιτέλους μας επαινούν για τις προσπάθειές μας οι Ευρωπαίοι.
Ποιοι;
O Στρος Καν, ένα τσιμπούκ ογλάν των πλουσίων ήδη απ' την εποχή του Μιτεράν;
Ο Ολι Ρεν; ένας υπαλληλάκος -μάλλον μαλάκας- που του έφεξε να ομιλεί απ' τη Βουλή των Ελλήνων ωσάν να ομιλεί σε ανελλήνιστους εκ Δυτικής Λιβύης;
Ποιοι;
O Μπαρόζο; ένας πρώην μαοϊκός, «πρόθυμος σύμμαχος» του Μπους που έσπρωξε την Πορτογαλία στην εκ νέου δικτατορία, αυτή τη φορά των τραπεζών;

Και τι αλήθεια επαινούν αυτά τα αθύρματα στα έργα και τις ημέρες του Παπανδρέου;

Οτι ο γιος του Αντρέα έκαψε τους ορίζοντες των νέων; των κοριτσιών και των αγοριών αυτής της χώρας, όπως έκαιγαν οι Αμερικανοί το ρύζι με ναπάλμ στους ορυζώνες του Βιετνάμ;

Δεν ξέρω αν ο Παπανδρέου είναι ευήθης ή βαλτός. Ξέρω όμως ότι παίρνει το ένα μετά το άλλο τα μέτρα που ο ίδιος έλεγε ότι ουδέποτε θα πάρει. Παίρνει ακριβώς εκείνα τα μέτρα που έλεγε πως οδηγούν μια οικονομία σε ασφαλή θάνατο.

Μειώνει τα εισοδήματα. Νεκρώνει την αγορά. Συνεχίζει την κρατικοκομματική σπατάλη. Υπηρετεί τους φοροφυγάδες. Και τους εισφοροφυγάδες. Αποσυνθέτει την εργασία. Αμελεί την παιδεία. Εχει παραδεχθεί τη συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας. Και διαιρεί διαρκώς την κοινωνία στρέφοντας το ένα μέρος της κατά του άλλου.

Ολα αυτά δεν θα τα έκανε παρά ένας πολιτικός δολοφόνος και οικονομικός τρομοκράτης.

Η καθιέρωση της «Οικονομίας της Φρίκης» στην πατρίδα μας και η υπαγωγή της υπό καθεστώς Εντολής ξένων Δυνάμεων είναι έργο του Παπανδρέου.

Από το «υπάρχουν τα λεφτά» έως σήμερα -και πάντα με ψέματα- ο Παπανδρέου πολιτεύεται λες και η Ελλάδα είναι λάφυρο (για πούλημα και για υποθήκευση) καταδικασμένη να πληρώνει στον αιώνα τον άπαντα φόρο υποτελείας σε όσους θα την πηδάνε κατά το δοκούν, κατά το δυνατόν, ντε φάκτο και ντε γιούρε.

Ετσι θα είναι; αυτή θα είναι η Τύχη της χώρας;


Αυτήν τη στιγμή τον Παπανδρέου τον στηρίζουν οι Διαπλεκόμενοι, μέγα μέρος των ΜΜΕ, μεγάλο μέρος του ΠΑΣΟΚ, οι φασιστοκωλοτούμπες του ΛΑΟΣ και κάποιοι «πρόθυμοι» Ντοροειδείς απ' τα δεξιά και τα αριστερά. Καθώς και οι ενδιαφερόμενες ξένες Δυνάμεις.

Είναι αρκετό αυτό το μπλακ μπλοκ για να βυθίσει οριστικώς τη χώρα στα Τάρταρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ