Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Σενάρια δολοφονίας

Πολυάριθμες θεωρίες συνωμοσίας έχουν δημιουργηθεί γύρω από τη δολοφονία της διάσημης εκδότριας Ρόνι Σάσεν η οποία πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο Μπέβερλι Χιλς, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της Mercedes Benz όταν επέστρεφε στο σπίτι της.


Η δολοφονία της στις 16 του περασμένου Νοεμβρίου τάραξε το Χόλιγουντ καθώς δεν είχε εχθρούς. Σύμφωνα με την προκαταρκτική ιατροδικαστή έκθεση η διάσημη εκδότρια είχε πυροβοληθεί στον θώρακα και δύο φορές στον δεξιό ώμο.

Μετά την έκθεση αυτή πολυάριθμες θεωρίες συνωμοσίας δημιουργήθηκε χωρίς κάνεις να αποκλείει την πιθανότητα ο πυροβολισμός να ήταν τυχαίος. Η αστυνομία δεν έχει δώσει καμία απάντηση έως τώρα για την έρευνα για τα ενδεχόμενα κίνητρα του δολοφόνου.

Τα χρέη και η... ρωσική μαφία


Όπως έγινε γνωστό ένας άνθρωπος αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα σε ένα ξενοδοχείο του Χόλιγουντ χθες το βράδυ λίγο πριν συλληφθεί.

Το όνομα του δεν δόθηκε στην δημοσιότητα ούτε και ακριβή σχέση του με την υπόθεση δολοφονίας της Σάσεν. Ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία πιστεύεται πως είχε συμμετάσχει στη δολοφονία της εκδότριας.

Σύμφωνα με μια θεωρία η εκδότρια είχε έναν στενό φίλο ή μέλος της οικογενείας της που είχε συσσωρεύσει χρέη από τζόγου, 400.000 δολάρια. Αφού αρνήθηκε να πληρώσει τα χρέη δολοφονήθηκε.

Η πιο τραβηγμένη θεωρία είναι ότι είχε μπλέξει με τη ρωσική μαφία. Αυτοί είχαν επενδύσει σε μία από τις ταινίες που είχε βοηθήσει στην παράγωγη η οποία δεν πήγε καλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ