Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μέγα ξεφτίλα απο τον Γ. Παναγιωτακόπουλο! "Η μόνη λύση σωτηρίας της χώρας είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ"

Η υπέρτατη ξεφτίλα των κρατικοδίαιτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τέλος. Μετά τον Πάγκαλο και το ιστορικό "μαζί τα φάγαμε" ήρθε και ο Παναγιωτακόπουλος της "Αριστερής" (τρομάρα τους) πρωτοβουλίας, να μας πει οτι μονο το ΠΑΣΟΚ θα μας σώσει... Εμ βέβαια.. τόση μάχη έδωσε ο εν λόγω κύριος για να γίνει ο πρώτος κωλοτούμπας Παπουτσής υπουργός!!!.. τόσες "αριστερές" κραυγές έβγαλε για να διορίσει κολλητούς σε Δ.Σ. Οργανισμών... έβαλαν και τον Καρχιμάκη Γραμματέα του κόμματος... ε πως να μην πάρει πάλι την πράσινη σημαία στα χέρια ο κύριος....


Λες και οι μισθοί και οι συντάξεις επεστράφησαν!! Λές και οι τράπεζες και το κράτος σταμάτησαν να μας πίνουν το αίμα!! Λές και η χώρα άλλαξε τροχιά και μπήκε σε ανάπτυξη!! Λές και η ανεργία δεν θα παει στο 20% Λές και τα λουκέτα στους μικρομεσαίους σταμάτησαν!!

Παρόλα αυτά ...αυτός υπόσχεται ότι και καλά θα "δίνει μάχες"

ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ "ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ"!!!!

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!

ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ!!!

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ....

(3-9-2010 Χρέος μας η ανατροπή σας “Σύντροφοι”)

ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

(εδώ οι άθλια δήλωση νομιμοφροσύνης του...)

"Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα σε sites, για υποτιθέμενες συναντήσεις, θέλω να δηλώσω τα εξής: Καμία συνάντηση, με κανέναν ούτε προγραμματίστηκε ούτε φυσικά και έγινε. Οι κακοήθειες και η παραπληροφόρηση δεν έχουν όρια. Η μόνη λύση σωτηρίας της χώρας είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ και... μέσα σ' αυτό, όπως πάντοτε, θα δίνω τις μάχες μου. Οι κατασκευασμένες δυνάμεις κομμάτων – αποκομμάτων δεν έχουν καμία τύχη στην Ελλάδα. Γ. Παναγιωτακόπουλος Μέλος Ε.Σ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ