Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Aυτό το ξέρατε?


Κάνει φασαρία μεγαλύτερη ακόμη κι από μηχανή του γκαζόν. Ακούγεται δυνατότερα ακόμη κι από «γκαζιάρα» νταλίκα. Ηχητικά, θυμίζει κομπρεσέρ σε εργοτάξιο. Έλα όμως που η θέση του είναι κανονικά... εντός της κρεβατοκάμαρας και πιο συγκεκριμένα, πάνω στο κομοδίνο. 


Ο λόγος για το πιο θορυβώδες ξυπνητήρι της υφηλίου, το μοντέλο TLC 200 της βρετανικής εταιρείας Amplicom.


Χτυπώντας με ένταση 90 ντεσιμπέλ, η εν λόγω συσκευή ξεχωρίζει για τη δυνατότητα που έχει να σηκώνει στο πόδι αυτόματα και ταυτόχρονα όχι μόνο εσάς αλλά και τους γείτονές σας. Μάλιστα, λες και ο σαματάς δεν είναι αρκετός από μόνος του, το TLC 200 συνοδεύεται και από μια ειδική πλακέτα η οποία μπαίνει κάτω από το μαξιλάρι και δονείται ταρακουνώντας τον κοιμώμενο. Να σημειωθεί, βέβαια, πως το δυνατότερο ξυπνητήρι της υφηλίου κατασκευάστηκε όχι για μεγάλους υπναράδες αλλά κατά κύριο λόγο, για άτομα με προβλήματα ακοής.

Παπάς έκλεβε την ενορία για να αγοράσει πορνό DVD

 Ένας αμερικανός αγγλικανός ιερέας κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 83.000 δολάρια από το ταμείο της ενορίας του κυρίως για να αγοράσει DVD πορνογραφικού περιεχομένου, όπως αποκάλυψε εφημερίδα της Μασαχουσέτης. 


Ο αιδεσιμότατος Κι ΛεΜπλαν της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή της μικρής πόλης Χάβερβιλ στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, υπεξαιρούσε χρήματα από το ταμείο της ενορίας το οποίο τροφοδοτούσαν κυρίως οι δωρεές των πιστών. Μεγάλο μέρος των χρημάτων το χρησιμοποίησε για να αγοράσει πορνογραφικά βίντεο, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Eagle Tribune της πόλης Λόρενς. Ο ΛεΜπλαν εστάλη σε ένα κέντρο αποκατάστασης στην Πενσιλβανία που ειδικεύεται στη θεραπεία ιερέων που αντιμετωπίζουν "προβλήματα συμπεριφοράς", προσθέτει η εφημερίδα.

Γεννήθηκε το 1677, έζησε 256 χρόνια?

 Έζησε όσο κανένας άνθρωπος πάνω στη γη. Έφτασε τα 256 χρόνια, μεγάλωσε 180 παιδιά που απέκτησε με τις 23 γυναίκες του οι οποίες πέθαναν πολλά πολλά χρόνια πριν από τον ίδιο. 


O Li-Ching-Yun γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Κίνας και μέχρι τα 10 του χρόνια πήγε σχολείο. Μετά ταξιδέψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς όπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά. 


Σύμφωνα με τους New York Times μετά από αυτή την εμπειρία ο Λι πουλούσε τα ιατρικά φυτά για 100 χρόνια. Μια μέρα ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Pei Wu-Fu ταξιδέψε μέχρι το σπίτι του για να τον ρωτήσει ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του και εκείνος απάντησε: «Κράτα ήρεμη την κάρδια, κάτσε σαν χελώνα, περπάτα χαρούμενος σαν περιστέρι, και κοιμήσου σαν σκύλος». 

Μάλιστα ως λέγεται τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω του την ηλικία του. Γνώρισε και έκανε παρέα με τα εγγόνια και τα τρισέγγονα παλιών του φίλων. 

Το 1930 Wu -Chung- Chien, καθηγητής στο Minkuo University βρήκε κάποια ντοκουμέντα που αποδείκνυαν ότι ο Λι είχε γεννηθεί το 1677. 
Τα ίδια αρχεία αποδεικνύουν ότι το κινέζικο κράτος είχε ευχηθεί στον Λι χρόνια πολλά στα 150τα γενέθλια του αλλά και όταν έκλεισε τα 200. 


Σύμφωνα με το βιβλίο Guiness ο άνθρωπος που έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια είναι ένας Γάλλος. Έζησε 122 χρόνια και 164 μέρες. 


Οι Κινέζοι δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στον Λι και πολλοί αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν να ζήσει ένας άνθρωπος 256 ολόκληρα χρόνια. Η υπόθεση προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη ερευνάται. Οι αρμόδιοι που ασχολούνται με το θέμα προσπαθούν να βρουν στοιχεία και αποδείξεις ώστε να κατανοήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

                                                                             ΠΗΓΗ: http://rc-cafe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ