Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τρομοκρατημένα τα κυβερνητικά στελέχη

Είναι τέτοια η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου που τα κυβερνητικά στελέχη δεν τολμούν να εμφανιστούν πουθενά δημόσια ακόμα και αν συνοδεύονται από τους μπάτσους-φύλακες τους.

Ο Πρωτόπαπας ας πούμε δεν θα ενθουσιάστηκε απ’ την «απρόσμενη», γ’ αυτόν, εμπειρία που είχε την περασμένη βδομάδα στο Περιστέρι. (Να μην γράψουμε περισσότερες λεπτομέρειες Χρηστάρα ε;). Είναι τέτοια η απέχθεια που έχει ο κόσμος για το πολιτικό προσωπικό της κυβέρνησης των ραγιάδων-δωσίλογων που ακόμα και αστικές φυλλάδες δεν μπορούν να το κρύψουν...
«Χλευάζουν τον Πάγκαλο όπου και αν εμφανιστεί» τιτλοφορεί το ολοσέλιδο ρεπορτάζ του το σημερινό «Πρώτο Θέμα» το οποίο υπογραμμίζει ότι για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του ΓΑΠ οι «δημόσιες εμφανίσεις του μετατρέπονται σε πραγματικό εφιάλτη».

Το πιο ωραίο είναι σ’ αυτή την φάση –και το μάθαμε από «έγκυρη πηγή» που θα έλεγαν και οι αστοί δημοσιοκάφροι- είναι ότι επικοινώνησε με τον υπουργό καταστολής Παπουτσή, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος, για να του ζητήσει αυξημένη αστυνομική προστασία κατά την παρουσία του στην απεργία της 15 Δεκέμβρη.

Και αυτά που συμβαίνουν μέχρι τώρα είναι η ..εισαγωγή. Τα καλύτερα έρχονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ