Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Και επισήμως η Ελλάδα ονομάζεται "ΤΡΟΪΚΑ - ΕΛΛΑΣ" (φωτο)

Ως πρωθυπουργός της... TROIKA-GREECE παρουσιάζεται ο Παπανδρέου στη Σύνοδο κορυφής του Καζακστάν! Η επίσημη δικαιολογία για αυτό το πρωτοφανές γεγονός είναι ότι η λέξη TROIKA "μπαίνει" μπροστά από τα ονόματα των Κρατών που προεδρεύουν στη σύνοδο του ΟΑΣΕ.
Τώρα το πώς η πτωχευμένη "Ελλαδίτσα" του ΓΑΠ είναι σε θέση να...
 προεδρεύει σε μία τέτοια σύνοδο το... αφήνω στη δική σας κρίση.
Εντύπωση προκαλεί δε, ότι o Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών αναγράφεται κανονικά ως υπουργός της GREECE. Στην πρωινή εκπομπή του Αυτιά όπου και συζητήθηκε το θέμα, έγινε η κωλοτούμπα του αιώνα!
Ενώ στην αρχή το παρουσίασαν ως άκρως σοβαρό θέμα - ο Κρατζαφέρης μάλιστα, καλεσμένος του Αυτιά, είπε ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Παπανδρέου, στη συνέχεια και μετά το ...σχετικό διάλειμμα, το θέμα υποβαθμίστηκε σε κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού η Ελλάδα προεδρεύει στον ΟΑΣΕ.

Σε μία τόσο δύσκολη εποχή που προσπαθούμε καθημερινά να διατηρήσουμε στοιχεία της εθνικής μας κληρονομιάς αλλά και την εθνική μας κυριαρχία, τέτοιες ...ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΕΣ κινήσεις είναι αυτές που αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο...

Τι GREECE, τι TROIKA-GREECE...

Τι Σκόπια, τι Μακεδονία...

«Πρώτα αναφέρεται το όνομα του δυνάστη και μετά το κανονικό» είπε ο Καρατζαφέρης πριν τα μαζέψει άρων άρων...
Στο μέλλον μη σας φανεί παράξενο αν η Ελλάδα αναγράφεται ως MERKEL-GREECE ή USA-GREECE που είναι και οι 2 πατρίδες του πρωθυπουργού...
Τρίζουν τα κόκκαλα των αρχαίων TROIKAN-GREEKS κύριοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ