Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ! Σοσιαλιστής και Εβραίος!

Είναι άραγε τυχαίο; Πίσω ή μπροστά από κάθε ΔΝΤ, διεθνή κερδοσκόπο, πλουτολάτρη, εχθρό της δημοκρατίας να βρίσκεται και ένας Εβραίος; (Δεν λέμε ότι όλοι οι Εβραίοι είναι τέτοιοι, αυτό θα ήταν φασιστικό, αλλά αναρωτιόμαστε ρητορικά: πώς είναι δυνατόν όπου υπάρχει Κεφάλαιο, Χρήμα και εκμετάλλευση να βρίσκεται επικεφαλής και ένας Εβραίος;).
Ο κύριος (ή "σύντροφος" αν προτιμάτε) Ντομινίκ Στρος Καν, είναι Γάλλος, Εβραίος στο θρήσκευμα με καταγωγή (και) από την Τυνησία (εκεί έχει ακμάζουσα εβραϊκή κοινότητα), μεγάλωσε στο Μαρόκο.
Ο κύριος (ή "σύντροφος" αν προτιμάτε) Ντομινίκ Στρος Καν, είναι επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ο κύριος αυτός (πάει το "σύντροφος", το πήρε το ποτάμι), είναι το κάθαρμα που οδηγεί τη χώρα και το λαός μας στην εξαθλίωση, στην υποταγή και στη δουλεία!
Ας δούμε τα στοιχεία του κυρίου αυτού από τη wikipedia:...

is a French economist, lawyer, and politician, member of the Socialist Party (PS). He was selected as the new Managing Director of the International Monetary Fund (IMF) on 28 September 2007

Managing Director of the International Monetary Fund
Finance and Economy Minister of France (4 June 1997 – 2 November 1999)
Born: 25 April 1949 (Neuilly-sur-Seine, France)
Nationality: French
Political party: Socialist Party
Religion: Jewish

Ας θυμηθούμε εδώ τα λόγια ενός Γάλλου σοσιαλιστή Επαναστάτη (μιας και μιλάμε για Γάλλους σοσιαλιστές), του Γκουστάβ Τριντόν*, σχετικά με τους Εβραίους.
Παρομοίαζε ο Τριντόν στο βιβλίο του, «Ο εβραϊκός Μολωχισμός» («Du Molochisme Juif: études critiques et philosophiques»), τον εβραϊσμό ως: «λεκέ στην εικόνα του ανθρώπινου πολιτισμού, πιο κακόβουλο σε όλον τον πλανήτη, τα δώρα του οποίου είναι μολυσματικά».

*Γάλλος επαναστάτης του 19ου αιώνα, δημοκράτης, αντιχριστιανός, σοσιαλιστής, ηγετικό στέλεχος των μπλανκιστών (δεύτερος μετά τον Μπλανκί), μέλος της «Κομμούνας του Παρισιού», εκδότης, κοινωνικός μεταρρυθμιστής και συγγραφέας του τολμηρού βιβλίου «Ο εβραϊκός Μολωχισμός» («Du Molochisme Juif»).

1 σχόλιο:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

http://www.arxaiaithomi.gr/ φίλε μου από ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ εγώ θα σε ανεβάσω τώρα

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ