Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Επιθέσεις εν μέσω Χριστουγέννων ετοιμάζει η Αλ Κάιντα

«Απειλητική πιθανότητα» επιθέσεων της Αλ Κάιντα σε Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία και Ευρώπη κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, «βλέπει» η διεθνής αστυνομία Ιντερπόλ, σύμφωνα με πληροφορίες της από το γραφείο της στη Βαγδάτη.

Κορυφαίος Ιρακινός αξιωματούχος, δήλωσε ότι ένα χρόνο μετά την αποτυχημένη βομβιστική απόπειρα σε αμερικανικό επιβατικό αεροσκάφος, η Αλ Κάιντα ετοιμάζεται για νέες επιθέσεις.
Η συνωμοσία απεκαλύφθη όταν ένας ένοπλος της ιρακινής πτέρυγας της Αλ Κάιντα, μαρτύρησε το αιματηρό σχέδιο της τρομοκρατικής οργάνωσης κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας. Ο στασιαστής, ήταν μέλος ομάδας 39 ανδρών που συνελήφθη κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης για την εξάρθρωση δικτύου ενόπλων εξεγερμένων τον περασμένο μήνα.
Σύμφωνα με τις ιρακινές αρχές, οι επιδρομές του τελευταίου μήναείχαν ως αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλο πλήγμα στο «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ» (ISI), που αποτελεί τον ιρακινό σύνδεσμο με την οργάνωση. Ο υποστράτηγος Ντίγια Χουσείν επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής του Υπουργείου Εσωτερικών, δήλωσε πως το Ιράκ ενημέρωσε τις εμπλεκόμενες χώρες και ότι οι αμερικανοί ανακριτές μίλησαν με τον στασιαστή.

ΠΗΓΗ: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ