Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

''Εμείς δεν είμαστε Έλληνες'' ,γράφουν τα πανό διαμαρτυρίας στην Ευρώπη...ο θρίαμβος του πασοκ

Γράφει ο  nk2990

Φώναζαν οι Γάλλοι κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που έγιναν με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. ''Εμείς δεν είμαστε έλληνες'' κραύγαζαν και εννούσαν οτι αυτοί δεν θ'ανεχτούν με στωικότητα και παθητικότητα οτι δεχόμαστε εμείς εδώ.

Δεν θα γίνουν καρπαζοεισπράκτορες και τυφλά πειθήνια ανθρωπάκια που θα υπακούουν στις εντολές του εκάστοτε τοποτηρητή της άρχουσας τάξης.
Μπορεί στο τέλος να χάσουν την μάχη αλλά τουλάχιστον θα πέσουν αγωνιζόμενοι. Θα έχουν τη συνείδηση τους ήσυχη οτι έδωσαν τον αγώνα τους, κατέβηκαν στους δρόμους, φωνάξαν, διαδηλώσαν, προσπαθήσανε δίνοντας οτι έχουν και δεν έχουν.

Και εμείς; Εμείς αντιθέτως ζούμε τον μακάριο ύπνο μας. Περιμένουμε το πριγκηπόπουλο καβάλα στ'άλογο να έρθει να μας ξεσηκώσει. Έχουμε αφήσει τις τύχες μας στον κάθε πολιτικάντη που εκτελεί κομματικές εντολές και στον κάθε εργατοπατέρα που έχει μιζωθεί καταλλήλως για να μην κατεβάζει το λαό στους δρόμους.

Μόνοι μας δεν κάνουμε τίποτα,όλα τα περιμένουμε απο τους άλλους. Και όχι μόνο δεν κάνουμε τίποτα αλλά έχουμε και το θράσος να πω; Την αναίδεια να πω; Ανάλογα με τα πολιτικά μας πιστεύω να δικαιολογούμαι μέχρι θανάτου το κόμμα μας. ''Τι να κάνουμε αφού βρήκαν άδεια ταμεία;'' είναι η μόνιμη επωδός των Πασοκτσήδων.Και όταν έρθει η Ν.Δ. πάλι το ίδιο θα επικαλεστεί και με αυτή την πραγματικά ηλίθια δικαιολογία ρίχνουν τα βάρη στους προηγούμενους και μας κυβερνάνε εδώ και 35 χρόνια ενναλάξ.

Ένα γνωμικό λέει οτι ''μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς για λίγο καιρό αλλά όχι όλους για πάντα".

Δυστυχώς,για τον λαό μας αυτό το γνωμικό δεν ισχύει αφού πιστεύουμε εδω και 35 χρόνια μια ΜΟΝΙΜΑ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ:''ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ''. Έτσι, δίνουμε άφεση αμαρτιών στο κόμμα μας, κοιμίζουμε τους ευατούς μας και το παραμυθάκι συνεχίζεται.

Μόνο που στο παραμύθι εμφανίστηκε ο κακός δράκος ονόματι ΔΝΤ και αν δεν πάρουμε μόνοι μας τα ''όπλα'' να τον εξοντώσουμε, τότε σ'αντίθεση με τ'άλλα παραμύθια αυτό θα έχει κακό τέλος.

Εμείς δεν είμαστε Έλληνες φωνάζανε οι Γάλλοι. Δυστυχώς και ''εμείς δεν είμαστε Γάλλοι'', προσθέτω εγώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ