Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

«Φεύγω, αν δεν τη μαζέψετε»


Ποιος είδε τον Καπουτζίδη και δεν τον φοβήθηκε. Ο... δεύτερος γύρος στον τσακωμό της Αθηναΐδας Νέγκα με τη Μαριάννα Πολυχρονίδη στο live του «Just the two of us» της Κυριακής έκανε το γνωστό παρουσιαστή να απειλήσει με παραίτηση στο ενδεχόμενο ο τσακωμός να έχει συνέχεια στον αέρα.
«Τα προβλήματα δεν λύνονται στο πλατώ», είπε την Κυριακή προτρέποντας τις δύο αντιπάλους να πάνε για καφέ για να λύσουν τα προβλήματά τους.
Μετά το τέλος του live, όμως, φαίνεται ότι δεν ήταν τόσο ευγενικός με την παραγωγή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso. Ο Γιώργος Καπουτζίδης διευκρίνισε ότι την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσει ανάλογη κατάσταση θα τον ψάχνουν!
Μάταια η Αθηναΐς προσπαθούσε να του εξηγήσει, εκείνος δεν άκουγε ούτε λέξη! Ο παρουσιαστής αισθάνθηκε ότι η παραγωγή δεν τον προστάτευσε, για άλλη μια φορά, ενώ γνώριζαν ότι το μέλος της κριτικής επιτροπής είχε σηκώσει τα μανίκια του και ετοιμαζόταν για καβγά.                                                                                                                                                                              ΠΗΓΗ: http://sarotiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ