Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Τρία όχι στον Κουρή, 250 απολύσεις (!) και… απο-Γιαννικοποίηση

Ραγδαίες εξελίξεις στο Alter. Ο κυρίαρχος του παιχνιδιού Γιώργος Κουρής, μετά την αποχώρηση του Κώστα Γιαννίκου έκανε τρεις προτάσεις σε στελέχη του καναλιού για να αναλάβουν τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Πρώτα στον Νίκο Χατζηνικολάου και μετά την άρνησή του, διαδοχικά στους Κώστα Χαρδαβέλα και Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για να εισπράξει ισάριθμες αρνήσεις.

Στη σύσκεψη στην οποία έγιναν οι προτάσεις μετείχαν ο Ανδρέας Κουρής- μέτοχος του καναλιού, στελέχη και μεγαλοπαρουσιαστές. Ίσως για αυτό, δημιουργήθηκε σε πολλούς η εντύπωση ότι η πρόταση είχε... θεατρικότητα....
Και ενώ αναζητά διευθύνοντα, ο Γ. Κουρής είπε ήδη ότι θα προχωρήσει σε 250 απολύσεις (!) για να μειώσει τα έξοδα στο επιθυμητό για τον ίδιο επίπεδο. Όπως είπε, θα γίνονται 35 απολύσεις το μήνα έως ότου οι εργαζόμενοι φτάσουν τους 400.

Ταυτοχρόνως, ο Γ. Κουρής άφησε να εννοηθεί ότι δεν γνώριζε την πραγματική κατάσταση του καναλιού, αφήνοντας αιχμές εναντίον ανώτερων στελεχών του κλίματος Γιαννίκου. Το γεγονός ερμηνεύτηκε ότι οσονούπω θα αρχίσει η «εκκαθάριση» του καναλιού από στενούς συνεργάτες του Κ. Γιαννίκου, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι, ενώ καταλαμβάνουν το σύνολο σχεδόν των θέσεων ευθύνης.

Ο Γ. Κουρής είπε ότι υπάρχουν χρήματα και για τον Δεκέμβριο και ότι περιμένει θεσμικό επενδυτή, ο οποίος θα βοηθήσει στο να επιζήσει και να προχωρήσει το κανάλι. Κάποιοι πιστεύουν ότι ήδη τον έχει βρει.

ΤΙΡ: Τα μεγαλοστελέχη του καναλιού, άρχισαν να παραδίδουν τα αυτοκίνητα που είχαν με λίζινγκ.

ΠΗΓΗ: newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ