Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Φεύγει η Βότση έρχεται ο Γιατρομανωλάκης στον Alpha

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού που στάλθηκε στους τηλεοπτικούς συντάκτες, αλλάζει "πρόσωπο" το Γραφείο Επικοινωνίας του Alpha! Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: "Το Alpha Media Group ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, με ισχύ από τη 1η Ιανουαρίου 2011. Υπό αυτή την ιδιότητα, θα είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική επικοινωνία, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ, το γραφείο τύπου και τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού γενικότερα, ενώ θα αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του AlphaChristoph Mainusch.

O Νικόλας Γιατρομανωλάκης είναι 35 ετών. Μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της V+O Communication, ενώ στο παρελθόν
κατείχε σημαντικές θέσεις στον τομέα της επικοινωνίας σε οργανισμούς όπως η Microsoft, η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και το Πανεπιστήμιο Harvard. Είναι κάτοχος πτυχίου από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Πολιτική από το Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι η Έρση Βότση, Διευθύντρια Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό, αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.
O Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha Media GroupChristoph Mainusch, δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης εντάσσεται στην ομάδα του Alpha, καθώς θα φέρει στον Όμιλο την εκτεταμένη γνώση που κατέχει σε όλο το φάσμα της εταιρικής επικοινωνίας. Προσβλέπω στη συνεργασία μας προκειμένου να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την ήδη καλή πορεία του Alpha.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έρση Βότση για τη εξαιρετική συμβολή της στην ανάπτυξη του Alpha τα τελευταία χρόνια, σε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις. Η Έρση διασφάλισε την επιτυχημένη προβολή στο ευρύ κοινό του προγράμματος του Alpha, καθώς και των ταλαντούχων προσωπικοτήτων που το απαρτίζουν. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ