Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Παπαρήγα: «Ο πόλεμος τώρα αρχίζει»

Εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε:

Ο πραγματικός πόλεμος τώρα αρχίζει, οι εργαζόμενοι τώρα θα καταλάβουν ότι δεν έχει νόημα να διαπραγματεύονται πόσα θα χάσουν, παρατήρησε χαρακτηριστικά εξερχόμενη του Μαξίμου η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Όπως διευκρίνισε η κ. Παπαρήγα, αντικείμενο της συζήτησης με τον κ. Παπανδρέου ήταν επικείμενη Σύνοδος της Ε.Ε. και οι εξελίξεις της κρίσης στην Ευρώπη, ενώ δεν συζητήθηκε το επίμαχο πολυνομοσχέδιο με τις αλλαγές στα εργασιακά, καθώς όπως είπε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, είναι δεδομένο πως δεν θα υπάρξει καμία συναίνεση και σε τίποτα. «Ο πραγματικός πόλεμος», υπογράμμισε, «τώρα αρχίζει»...

Βρισκόμαστε, είπε, σε απόσταση αναπνοής να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχουν μίγματα πολιτικής. «Ή θα σκύψεις το κεφάλι ή θα οργανώσεις με συστηματικό τρόπο την αντεπίθεση. Λύσεις δεν υπάρχουν πια στο πλαίσιο αυτό του συστήματος».

Σε ερώτηση σχετικά με τη Σύνοδο της Ε.Ε., η Αλέκα Παπαρήγα εκτίμησε πως η κρίση θα κρατήσει και θα οξυνθούν οι ανταγωνισμοί εντός Ε.Ε.. Η κρίση, πρόσθεσε, θα αφήσει πίσω της συντρίμμια τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη, για να επαναλάβει ότι «ο πραγματικός πόλεμος τώρα ξεκινάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ