Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ντούβλης vs Ντούβλη

Την ερχόμενη Τρίτη θα «παιχτεί», στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το νέο «επεισόδιο» της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον επιχειρηματία Χρήστο Ντούβλη και την εν διαστάσει σύζυγό του, Μαριάννα. Με αγωγή που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ο κ. Ντούβλης αξιώνει, σύμφωνα με gossip στήλες, η πρώην σύντροφός του να μην χρησιμοποιεί το όνομά του και της απαγορεύει να «υπογράφει» με το επώνυμό του, καθώς έτσι, όπως λέει, προσβάλλει την προσωπικότητά του και διασύρεται... 

Μέχρι νεωτέρας, ισχύει η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στην οποία η Μαριάννα Ντούβλη διατάσσεται να «παύσει να προσβάλλει την προσωπικότητα του πρώην συντρόφου της και ειδικότερα να παύσει να χρησιμοποιεί το επώνυμο "Ντούβλη" στις κοινωνικές και επαγγελματικές της σχέσεις». 
Στην αγωγή ο επιχειρηματίας εμφανίζεται λάβρος κατά της πρώην συντρόφου του, ενώ εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην απόφαση να στραφεί δικαστικά εναντίον της ξανθιάς πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών. Οπως αναφέρει, η ωραιοπάθεια της εν διαστάσει συζύγου του, η ανεξέλεγκτη εγωπάθειά της και η πολυτελής ζωή που έκανε όσο ήταν μαζί, ήταν μερικοί από τους λόγους που τον ανάγκασαν να διακόψει την έγγαμη συμβίωσή τους.
Ακόμη ένας σημαντικός λόγος, όπως αναφέρει η αγωγή, που οδήγησε σε οριστική ρήξη τις σχέσεις των δύο εν διαστάσει συζύγων, ήταν οι εμφανίσεις της ξανθιάς «σεξοβόμβας» σε εκπομπές, αλλά και διάφορα δημοσιεύματα σε εφημερίδες και περιοδικά, στα οποία γινόταν αναφορά του επιθέτου του επιχειρηματία με προκλητικούς τίτλους.
Εκείνο, όμως, που έκανε το «ποτήρι» να... ξεχειλίσει ήταν η κυκλοφορία του ροζ DVD («ένα σκληρό πορνό», όπως αναφέρει η αγωγή, «το οποίο μάλιστα κυκλοφόρησε στα video club και τα περίπτερα»). «Ευθύς μόλις κυκλοφόρησε η επαίσχυντη αυτή πορνοταινία, όπου η καθ’ης, εν διαστάσει σύζυγός μου, νύφη του πατέρα μου και μητέρα του παιδιού μας, εμφανίζεται να προβαίνει σε πράξεις σκληρού πορνό και μάλιστα ταυτόχρονα με δύο άνδρες-πορνοστάρ, ο πατέρας μου υπέστη υπερτασιακό επεισόδιο με κίνδυνο ισχαιμίας» αναφέρει σε ένα σημείο της η αγωγή, ενώ σε άλλο τονίζει: «Οσον αφορά το παιδί μας, είναι πλέον ή βέβαιο ότι θα αντιμετωπίζει τη χλεύη και τα κακεντρεχή πειράγματα των συμμαθητών του, με ό,τι αρνητικό αυτό συνεπάγεται για την ψυχική του υγεία, αλλά και το μέλλον του, κοινωνικό και επαγγελματικό».

                                                                                                                                                                ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ