Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

O Mάκης Βορίδης υπουργός στην Οικουμενική του απελπισμένου Παπανδρέου, έχοντας εκλεγεί με το κόμμα της Ντόρας!

Ο κ. Μάκης Βορίδης το βράδι της 21ης Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο Badminton και θα παρακολουθεί κολακευμένος την αρχηγό του κόμματός του κ. Ντόρα Μπακογιάννη να τον υποδέχεται στην νέα του οικογένεια. Για τον δικηγόρο και σημερινό βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ., ο οποίος πολιτεύθηκε στη κόψη του ακροδεξιού ξυραφιού -και ενίοτε τσεκουριού- το να βρίσκει στέγη σ ένα κόμμα της κεντροδεξιάς, εδώ όπου θα τοποθετήσει η κα Μπακογιάννη το κόμμα της, είναι μια ποιοτική αναβάθμιση.
Κι όμως ο δρόμος για τη δόξα δεν τελειώνει εδώ. Αυτό το χειμώνα ο Μάκης, φιλοδοξεί να κατακτήσει το νταμπλ, σπάζοντας όλα τα κοντέρ. Εννοούμε ότι έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στα μέσα Δεκέμβρη σε υπουργικό θώκο της Οικουμενικής κυβέρνησης που θα έχει σχηματίσει ο απελπισμένος Γιώργος Παπανδρέου. Γιατί μόνο απελπισμένος πρέπει να είναι ο άνθρωπος που αφού τρόμαξε να γίνει πρωθυπουργός-έχοντας ηττηθεί σε απανωτές εθνικές εκλογές- ξαναβάζει τον εαυτό του σ αυτή τη διαδικασία.
Αλλά αυτό δεν αφορά τον Μάκη, που έχει συναντηθεί με τη Ντόρα τουλάχιστο 3 φορές στο τελευταίο διάστημα.
Η Ντόρα θέλει τον Μάκη στο κόμμα της.
Θεωρεί ότι ο Βορίδης είναι επικοινωνιακός και πάνω απ όλα τηλεοπτικός, δίχως να προκαλεί όπως ο Άδωνης.
Πιστεύει επίσης πως αν καταφέρει να εντάξει τον Βορίδη στο κόμμα, θα μπορέσει ν αποδεκατίσει σε χρόνο dt το ΛΑ.ΟΣ. Ο Πλεύρης και ο Βελόπουλος θα είναι οι επόμενοι.
Ο Καρατζαφέρης βλέπει το κακό να πλησιάζει, δεν είναι κορόιδο. Και παίρνει τα μέτρα του: Ο Γιώργος Βουλγαράκης αλλά και μια γυναίκα-έκπληξη, μια αγαπημένη Παναγιά, θα είναι τα νέα χτυπήματα του παμπόνηρου Οδυσσέα.
Zωή να έχουμε και δεν πρόκειται να πλήξουμε σε μια Ελλάδα που πάει γκανιάν στη χρεοκοπία.
Από το kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ