Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ο Νότης μιλάει στο Lifestyle


Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις!  Όλα θα τα βρείτε στο LifeStyle, αυτό το Σάββατο στις 21:00, στο ALTER!
H Ελεονώρα Μελέτη πιο ερωτική και αισθησιακή από ποτέ. Την συναντήσαμε στον πιο ερωτικό σταθμό της πόλης, Love Radio στους 97,5 και την απολαύσαμε. Κάθισε μπροστά στο μικρόφωνο και αποκάλυψε πολλές μικρές στιγμές της ζωής της. Κάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν και θυμάται τον πρώτο της έρωτα. Τα υπόλοιπα στην οθόνη σας!!!
Ο Νότης Σφακιανάκης έχει την ανατροπή στο αίμα του… Δεν το λέμε εμείς… το αποδεικνύει ο ίδιος με τις δηλώσεις του.

«Δεν θα πτωχεύσουμε, γιατί έχουμε πτωχεύσει με υποθήκη την χώρα μας» ή «δεν είμαι Χριστιανός γιατί είμαι Έλληνας». Η θρησκεία, η πολιτική και το Πακιστάν μπλέκονται σε μια συζήτηση… πολύ προχωρημένη!
Η Αναστασία Περάκη και ο Μιχάλης Μουρούτσος συναντούν το LifeStyle στο στέκι τους και κάνουν μια συζήτηση… ανατρεπτική! Μιλούν για το γάμο τους, για την κόρη τους και για την κλίση του Μιχάλη στο τραγούδι. Αλήθεια, τι πρόβλημα έχει ο Μιχάλης με τους στίχους; Και πως τα καταφέρνει στο “Just the 2 of us”;
Η πόλη μας αλλάζει και τα lofts έρχονται για να καθιερωθούν ως η πιο trendy τάση για εκείνους που θέλουν ένα σπίτι διαφορετικό… Δείτε και πάρτε ιδέες!!! Θα εκπλαγείτε!!!
Πού συναντήθηκαν η Ευγενία Μανωλίδου, η Κάτια Ζυγούλη και η Τζίνα Αλιμόνου; Ποια η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με την Μίνι; Και γιατί τα παιδάκια τους ήταν χαρούμενα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ