Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Πρωτοσέλιδο στη Hurriyet ο Μπουτάρης... Στον Βαρδάρη θα στηθούν μνημεία για τον Κεμάλ και τους Εβραίους

Φιρί-φιρί το πάει ο κυρ Γιαννης να γίνει ο πρώτος Έλληνας δήμαρχος που θα πέσει από τη Δημαρχία πριν ακόμα χρηστεί δήμαρχος. Αντι να εστιάσει σε ένα ρεαλιστικό πλάνο αναμόρφωσης της φιλοσοφίας και της αισθητικής της συμπρωτεύουσας, ξοδεύει το πολιτικό του κεφάλαιο -πριν ακόμα χριστεί επίσημα δήμαρχος!- σε ηλίθια "ριζοσπαστικά" ντεμεκ-μαγκιλίκια. Λες και επειδή νίκησε στις εκλογές αυτός είναι και αλλος δεν είναι ...

Είπαμε να σπάσουμε μερικά αυγά για να κανουμε ομελέτα όχι να βαλουμε φωτιά στο κοτέτσι! Κυριε Μπουτάρη η θεσσαλονικη έχει σοβαρά προβλήματα, δεν αφήνετε λέμε εμείς τις μλκς κατα μέρους σας και να ασχοληθείτε με αυτά ή μηπως όταν σκεφθήκατε να γίνεται δήμαρχος φανταστήκατε ότι αυτά θα είναι τα μεγαλα προβληματα που θα επιλύσετε;

Κοκορομυαλιές αποδεικνύονται οι πρωτες δηλώσεις προθέσεων του Γιαννη Μπουτάρη. Ο κύριος Μπουτάρης καλά θα κάνει να αφήσει κατά μέρους του την νοοτροπία μέθυσου που λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Οι Θεσσαλονικείς σίγουρα χρειαζεται να γίνουν περισσότερο ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί, αλλά αυτό που επιδεικνύει προς το παρόν ο κ. Μπουτάρης δεν έχει να κάνει ούτε με προοδευτικότητα ούτε με ανοιχτομυαλιά.

Μας το είπε πολλές φορές και το εμπεδώσαμε ότι δεν έχει να χάσει τίποτα, οπότε θα κινηθεί στην δημαρχία ανεξάρτητος και κανωντας αυτό που έχει στο μυαλό του, αψηφώντας τις ισορροπίες, θα πρεπει όμως να του πει καποιος πως σαν πολιτικός και δήμαρχος πλέον πρεπει να δρα πολιτικά με συναινέσεις, συνεννόηση, διαλογο.

Η δημαρχία δεν είναι τρόπαιο που μπορεί καποιος να το παρει και να το κάνει ότι γουστάρει, να το βαλει φωτιά να το κάψει. Η δημαρχία σε μια δημοκρατία οφείλει να κινέιται προς αυτό που πιστεύει, λαμβανοντας όμως υπόψη και καποιες άλλες παραμετρους. Είπαμε να σπάσουμε μερικά αυγά για να κανουμε ομελέτα, όχι να βαλουμε φωτιά στο κοτέτσι!
ΠΗΓΗ: KSIPNISTE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ