Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Θύμα κλοπής και ξυλοδαρμού ο Μπέρνι Εκλεστόουν, αφεντικό της F1, μαύρο τον έκανανΑΝΕ


O Bernie Ecclestone έδειξε για πρώτη φορά τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό που υπέστη όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με κλέφτες που διέρρηξαν τα γραφεία των επιχείρησεων του, στο Knightsbridge. Το αφεντικό της Formula 1, 80 ετών,  φωτογραφήθηκε στα προσερχόμενος στα γραφεία του στο κεντρικό Λονδίνο. Οι διαρρήκτες απέσπασαν πολύτιμα κοσμήματα, αξίας £200,000.
Ο Ecclestone ετοιμαζόταν να βγει από το κτίριο μαζί με την 31 ετών νέα φιλενάδα του Fabiana Flosi, - είδατε το πουρό- όταν 4 ληστές τους ανάγκασαν να μπουν και πάλι μέσα και να τους οδηγήσουν στο χρηματοκιβώτιο. Με τη χρήση βίας, η οποία είναι εμφανής στο πρόσωπο του Μπέρνι, απέσπασαν πολύτιμα τιμαλφή, μεταξύ των οποίων ένα πανάκριβο ρολόι και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Στη συνέχεια γρονθοκόπησαν τον επιχειρηματία και τον πέταξαν στο έδαφος. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο πρόσωπο.
Η αστυνομία πιστεύει πως υπάρχει μεγάλη σπείρα η οποία ρημάζει μια από τις πιο δημοφιλείς και πλούσιες περιοχές του Λονδίνου, καθώς έχουν αναφερθεί το τελευταίο διάστημα, πολλές διαρρήξεις. Οι συγκεκριμένοι παραμένουν ακόμη ασύλληπτοι.
Η 26χρονη κόρη του Έκλεστόουν δήλωσε πως ο πατέρας της, επέστρεψε ήδη στα καθήκοντά του και ανέφερε πως είναι τουλάχιστον χυδαίο να χτυπάς κάποιον σε τέτοια ηλικία, με τόση βιαιότητα.
Τέλος, ο Bernie δήλωσε στην εφημερίδα"The Sun": "Τώρα νιώθω καλά. Δε μου είπαν τίποτα. Άρχισαν να με κτυπούν μανιασμένα, ρίχνοντάς μου και δύο κλωτσιές στο κεφάλι και λιποθύμησα."'


                                                                                                                                                           ΠΗΓΗ http://exypno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ