Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Αυτό εξηγεί πολλά

Ο George Bush έβγαλε βιβλίο με τα απομνημονεύματά του και το συμπέρασμα είναι ότι ναι, είναι όσο ηλίθιος φαίνεται. Έφτασε την τάση των Αμερικάνων να θέλουν να βλέπουν τον Πρόεδρο ως προσγειωμένο και έναν από αυτούς σε νέα επίπεδα και τώρα μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες που δεν θέλαμε να ξέρουμε, ούτε καν γι'αυτόν. 

Διαβάστε τι γράφει για τον αλκοολισμό του:
«So I’m drunk at the dinner table at Mother and Dad’s house in Maine. And my brothers and sister are there, Laura’s there. And I’m sitting next to a beautiful woman, friend of Mother and Dad’s», says Bush. «And I said to her out loud, “What is sex like after 50?” … I hope somebody reads this book and says, “If Bush can quit, I can quit”».
Από τη μία θέλω να διαβάσω παρακάτω αλλά θα κρατήσω την όρεξη για το επόμενο καλοκαίρι, στην παραλία, στο διάλειμμα από το Cosmopolitan. Τώρα θυμήθηκα ότι ο Σημίτης έγραψε κάτι βιβλία όπου περιέγραφε τα έργα του. Τα διάβασε κανείς;
Το βιβλίο λέγεται «Decision points» κι αν το διαβάσετε και δεν χορτάσετε, μπορείτε να αγοράσετε και το βιβλίο της γυναίκας του, που βγαίνει σύντομα.

                                                                                             ΠΗΓΗ: http://a-mpa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ