Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Βουλευτής ψάχνει να βρει ποιανού είναι το...παιδί του!



Εντύπωση προκάλεσε η είδηση που μετέδωσε το Super Star για Έλληνα βουλευτή που ζητάει από την πρώην αγαπημένη του να κάνει εξέταση DNA στο παιδί της, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι δικό του.


Η μητέρα του παιδιού είχε σχέση με τον βουλευτή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δηλαδή από τότε που την προσέλαβε στο πολιτικό του γραφείο. Η σχέση τους ήταν παθιασμένη, αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν να την κρατήσουν μυστική. Όσοι πάντως γνώριζαν τί συμβαίνει μεταξύ τους έκαναν λόγο για επικείμενο γάμο.
Ωστόσο όλα άλλαξαν, όταν πριν από μερικούς μήνες ο βουλευτής έπιασε την μέχρι τότε αγαπημένη του με άλλον άνδρα. Εκείνη δικαιολογήθηκε λέγοντας πως παρασύρθηκε από έναν παλιό της έρωτα. Ο βουλευτής όμως δεν δέχθηκε τη δικαιολογία της, χώρισαν κι εκείνη παραιτήθηκε από τη δουλειά της.

Περνώντας ο καιρός, η νεαρή γυναίκα τηλεφώνησε στον βουλευτή για να τον ενημερώσει ότι περιμένει το παιδί του. Εκείνος δεν την πίστεψε και της ζήτησε να γίνει τεστ DNA για να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για δικό του παιδί. Η μητέρα ενοχλήθηκε από το αίτημα του πρώη συντρόφου της, αλλά τελικά δέχθηκε λέγοντας του ότι θα δικαιωθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ