Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΙΒΑΧΤΗΣ: Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!

Η επιλογή μου να θέσω υποψηφιότητα με την "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ" δεν έχει να κάνει απλώς με τη ξεκάθαρη αντιμνημονιακή μου θέση, αλλά γιατί πάνω απ' όλα πιστεύω, ότι το ΜΕΤΩΠΟ Ανατροπής και Αλληλεγγύης "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ" είναι το μόνο που εκφράζει σήμερα τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, όπως αυτές διακηρύχτηκαν στο κείμενο της 3ης Σεπτέμβρη του 1974.
Προσωπικά, παραμένω πιστός στις αρχές του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, τις οποίες συνεχίζω να υπηρετώ και ως υποψήφιος της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Θεωρώ, ότι ο αγώνας για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι σήμερα πιο επίκαιρος από ποτέ.
Η ψήφος σου τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ δεν είναι διαμαρτυρίας, αλλά απόφασης και δήλωσης, ότι όλοι εμείς, που προερχόμαστε από το γνήσιο και ειλικρινές ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουμε ανένδοτοι τον αγώνα υπέρ του λαού και της πατρίδας μας.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Στιβαχτής
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ (που περιλαμβάνει τους δήμους Αθηναίων, Βύρωνος, Γαλατσίου, Δάφνης - Υμηττού, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής και Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας) με το συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Στιβαχτής Γεώργιος του Ιωάννη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Μεγάλωσε και κατοικεί στη Πεύκη Αττικής. Τελείωσε το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Πεύκης.
Συνέχισε τις σπουδές του στο Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας στη σχολή Διοίκηση και οικονομίας στο τμήμα Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Στο τέλος των σπουδών του λόγω καλής βαθμολογίας επιβραβεύτηκε με υποτροφία από το ίδιο το ίδρυμα. Το 2009 έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ώστε να παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διοίκηση της Υγείας».
Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις υπηρετώντας στο Πεζικό και στο σώμα της Στρατονομίας. Από το 2008, μετά τη λήξη της θητείας του, άρχισε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και κυρίως σε οικονομικές υπηρεσίες ιδιωτικών τραπεζών.
Από την ηλικία των 18 ετών ανέπτυξε έντονη πολιτική δραστηριότητα και συμμετοχή σε όλους τους αγώνες της νεολαίας. Κατά την διάρκεια των σπουδών του στη Καλαμάτα εκπροσώπησε την παράταξη της ΠΑΣΠ στα συλλογικά όργανα συνδιοίκησης του Τ.Ε.Ι. Το 2005 η παράταξη της ΠΑΣΠ τον τίμησε με το να τον αναδείξει στη θέση του Γραμματέα της παράταξης. Ο Στιβαχτής Γιώργος επίσης έχει εκλεγεί στη Νομαρχιακή επιτροπή της Ν.ΠΑΣΟΚ Β2 .Εκλέχθηκε μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Ν.ΠΑΣΟΚ. Στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ διετέλεσε μέλος του τομέα Πολιτικού Σχεδιασμού και μέλος του τομέα Οργανωτικής Ανάπτυξης. Σήμερα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 μέσα απ’ το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Κίνησης του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ