Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο Σαμαράς εγείρει «μεταναστευτικό»

Αποφασισμένος να θέσει το μεταναστευτικό επί τάπητος το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον πεπεισμένος ότι υπάρχει μια πραγματικότητα η οποία, αν δεν αντιμετωπισθεί άμεσα και αποφασιστικά, ενδέχεται να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις....

Το σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος θα λαμβάνει υπ’ όψιν του την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών να τηρηθούν οι νόμοι, ενώ παράλληλα θα προβλέπει αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις για την παραμονή των μεταναστών στη χώρα. Επίσης, θα καταθέσει ένα πλήρες σχέδιο για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και το οξύτατο πρόβλημα στη Θράκη το οποίο η Κυβέρνηση φροντίζει να κρύβει κάτω από το χαλί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς θα παρέμβει στο θέμα του τεμένους που έχει αποφασιστεί να αναγερθεί στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι επικρατεί προβληματισμός για το αν χρειάζεται η ανέγερση ενός τεμένους- συμβόλου, το οποίο σαφώς θα λάβει χαρακτήρα σημείου αναφοράς ή ενός τόπου προσευχής το οποίο θα είναι λιτό και θα ικανοποιεί τους μουσουλμάνους, χωρίς να προκαλεί παρενέργειες. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί ότι, αυτά τα ζητήματα που απασχολούν τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών, θα του δώσουν την ευκαιρία να ορίσει την ατζέντα της επικαιρότητας.
ΠΗΓΗ: STATESMEN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ