Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Συνταξιούχος η Μιλένα Αποστολάκη - Σε πρόωρη σύνταξη απο την Ολυμπιακή!!!

Κι όμως αποτελεί γεγονός , η Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος.
Η τέως υπουργός του "εθνοπατέρα" Σημίτη που μας έκανε Ευρώ-κατόχους και πρώην «ιδιαιτέρα» γραμματέας του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα απο τη Ολυμπιακή , με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος....
 Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ/μήνα , με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α. , τώρα... πόσο συχνά επισκεπτόταν τη δουλειά.... κανείς δεν καλοθυμάται , αφού η κ. Αποστολάκη , χρόνια τώρα ασχολείται αποκλειστικά με τα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Το σχετικό νομοσχέδιο, βέβαια, το συνέταξε ο νεοφιλελεύθερος Χατζηγάκης, ο οποίος, στα πλαίσια του πνεύματος του «νεοφιλελευθερισμού», έκρινε ότι πρέπει να ονομάζονται συνταξιούχοι των 2500 ευρώ, εργαζόμενοι που μετά βίας έχουν πατήσει τα σαράντα τους.

Βιογραφικό Μιλένας Αποστολάκη (ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ)
Η Ελένη-Μαρία (Μιλένα) Αποστολάκη γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα και σπούδασε Νομική στην Αθήνα.
Το 1989, μετά από εξετάσεις, εντάχθηκε στη Νομική Υπηρεσία της Ολυμπιακής Αεροπορίας και αργότερα εργάστηκε σε μεγάλη δικηγορική εταιρία στην Ουάσινγκτον σε θέματα διεθνών συμβάσεων και αεροπορικού δικαίου.
Το διάστημα 1993-1995 υπηρέτησε στο νομικό γραφείο του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και παράλληλα κατείχε τη θέση της γραμματέως στο συντονιστικό διυπουργικό όργανο ''Επιτροπή Μεγάλων Έργων''.
Από το 1995 μέχρι το 2000 ήταν σύμβουλος του υπουργού Ανάπτυξης Ευάγγελου Βενιζέλου και μετά την ανάθεση της Ολυμπιάδας του 2004 στην Αθήνα ανέλαβε υπεύθυνη του υπουργείου στον τομέα αυτό.
Είναι μέλος του Τομέα Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο τις Νομαρχιακές Επιτροπές της περιφέρειας Β' Αθήνας.
Τον Απρίλιο του 2000 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Β' Αθήνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, με απόφαση του εκλογοδικείου, έχασε την έδρα της λόγω κωλύματος εκλογιμότητας.
Ανέλαβε για πρώτη φορά κυβερνητικό αξίωμα ως υφυπουργός Ανάπτυξης στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Σημίτη τον Απρίλιο του 2000.
Στις 14 Οκτωβρίου του 2001, στο 6ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη για πρώτη φορά μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και στις 22 του ίδιου μήνα εξελέγη για πρώτη φορά μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.
Στις 3 Ιουλίου του 2003 επανεξελέγη από την Κεντρική Επιτροπή μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου.
Τον Μάρτιο του 2005 εξελέγη μέλος του νεοσύστατου Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρoμακτικό

Σαρωτικο

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ